kaju Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kaju, a taki gadżet masz? http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/ATBsignature.JPG
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 a ja dostałem dzisiaj Lubisz vodkę i ATB. Musiałem
kaju Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 przyjade na service skrzyni, to odsłuch konieczny!
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 ode mnie też Ta, mordy nie poznałem ale auto już tak - i tak będzie z większością z Was hehe my to nawet zavdobrych czasow troche porezali Bartek jwdziesz do Bt? Coraz bardziej mam ochotę ale to od pracy zależy. Postaram się
Wandej Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 ode mnie też +1:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 ode mnie też Ta, mordy nie poznałem ale auto już tak - i tak będzie z większością z Was znam to ale przynajmniej potem będziesz mnie z twarzy kojarzył No najprędzej na BT lub OEM
Marcino87 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 ode mnie też +1:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A Ty cwaniaku ostatnio patrzyłes u mnie i znalazłeś Bobowicza i juz nie raczyłes mnie zaprosić Fuj.
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 ode mnie też +1:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Wandziu też dodany
Artur82 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia
jozek726 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia a co tam coś tam mogę postawić :naughty:
Artur82 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia a co tam coś tam mogę postawić :naughty: no dobra Jozek ja tez postawie butelke
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę
Artur82 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz
jozek726 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz Cfaniak
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut.
Marcino87 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/BT2011.JPG Sweet focia ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut. A widziales jaki ja komplet dorwalem webasta ?
Bart-S Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/BT2011.JPG Sweet focia ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut. A widziales jaki ja komplet dorwalem webasta ? Zabiorę na OEM i wstawię za szybkę ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/BT2011.JPG Sweet focia ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut. A widziales jaki ja komplet dorwalem webasta ? Nie - poka!
Marcino87 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/BT2011.JPG Sweet focia ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut. A widziales jaki ja komplet dorwalem webasta ? Zabiorę na OEM i wstawię za szybkę ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Bartek dawja to sie napijemy...Jozek stawia Jak wlecę to pewnie dziką kartą na ostatnią chwilę. Weźcie śpiwór dla mnie bo jak przyjebie tak jak w 2011 to na dworze się jakoś nie widzę http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/BT2011.JPG Sweet focia ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Batek websto na pokladzie nie zamarzniesz No niestety - Mario jeszcze nie ma dla mnie pieca. Najpierw w Passacie zamontujemy bo są już wszystkie graty. BTW - brb, idę sprawdzić jak szyba w Pasku poradzi sobie z obecnym lodem. Folia w Audi potrzebowała 10 minut. A widziales jaki ja komplet dorwalem webasta ? Nie - poka! Tys to chyba mojego watku nie widzial Zerknij w moja A4 w wolnej chwili ostatnie strony dotyczy świeżych modow
Rekomendowane odpowiedzi