Opublikowano 25 Stycznia 201412 l pestka z kluczyka B7 nie podejdzie pod B6 jak MCE się zgadza, czyli ten nowszy, numer klucza z B7 odpowiedni i pestka jest nowa, to nie zakodujesz? a co ma MCE do tego kaju
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l aaaj, ale prochów doj**ałem ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- ide spać bo mnie już tarza
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l jak MK jest ok kluczyk bedzie działał,otwieranie zamykanie ale pestkę z klucza B7 nie przypiszesz do B6 - inna generacja immo
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l jak MK jest ok kluczyk bedzie działał,otwieranie zamykanie ale pestkę z klucza B7 nie przypiszesz do B6 - inna generacja immo MK miałem na myśli, a doj**ałem jak dzik w sosne z MCE. nie ma c**ja, ide spać
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l pestka z kluczyka B7 nie podejdzie pod B6 jak MCE się zgadza, czyli ten nowszy, numer klucza z B7 odpowiedni i pestka jest nowa, to nie zakodujesz? Jezeli piszecie "nowa pestka" to macie na mysli TRANSPONDER ? A nie mozna przelozyc transpondera z kluczyka od B6 do B7 ? tak jak w tym DIY B7 Key Fob for B6 DIY
Opublikowano 25 Stycznia 201412 l Audi A4 1.8T / TÜV NEU, Top Zustand 59.000 km, als Limousine in Stuttgart Fasanenhof
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l Tydzień się na nie czailem ale stanhttp://allegro.pl/fotele-audi-s4-recaro-i3919157519.html ---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- Wstawać Pijaki
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l Koledzy milipodajcie jakie macie kodowanie na tel i adaptacje kanalow 133 i 134 cos z majkiem mam nie tak a i teraz po nacisnieciu PTT jakis inny glos baby mam i tylko komendy na tel przyjmuje a reszta gdzies poszla w pi..... znajdzie ktos 5 mi nzeby to dla mnie sprawdzic ? bo mnie kur... bierze jak cos nie dziala a powinno
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l Witka:hi: Wczoraj literek jd na 3 osoby i monopoly:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l Tydzień się na nie czailem ale stanhttp://allegro.pl/fotele-audi-s4-recaro-i3919157519.html---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- Wstawać Pijaki Siemanko, no po letkim czyszczeniu powinny być kox:kox:
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l UWAGA!! wladi rozsyła na fejsie wirusa wysyła jakies małolaty z wielkimi cyckami:decayed:
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l UWAGA!! wladi rozsyła na fejsie wirusa wysyła jakies małolaty z wielkimi cyckami:decayed: Liczyłem na to że Hammer stary zbok otworzy tego wirusa:polew::polew:
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l UWAGA!! wladi rozsyła na fejsie wirusa wysyła jakies małolaty z wielkimi cyckami:decayed: Liczyłem na to że Hammer stary zbok otworzy tego wirusa:polew::polew: Jestem za stary na takie głupoty
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l UWAGA!! wladi rozsyła na fejsie wirusa wysyła jakies małolaty z wielkimi cyckami:decayed: Liczyłem na to że Hammer stary zbok otworzy tego wirusa:polew::polew: Jestem za stary na takie głupoty :grin:
Opublikowano 26 Stycznia 201412 l UWAGA!! wladi rozsyła na fejsie wirusa wysyła jakies małolaty z wielkimi cyckami:decayed: Liczyłem na to że Hammer stary zbok otworzy tego wirusa:polew::polew: Jestem za stary na takie głupoty :grin: To Ty byle gdzie swojego wacka wkładasz i potem hivisa innym wysyłasz