Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Witam!

Pany jak , ktorys z Was ma w glowie lub gdzies zapisane to prosze podajcie z jakim numerem najlepiej kupic pompe vacum do B6 1.9 TDi?

Z tego co pamietam w tej rzekomo lepszej pompie vacum zaklada sie tez inna uszczelke jakas metalowa a nie gumowa jak w starej pompie :eusathink:

Z gory podziekowal :wink:

ja brałem nową boscha podobno lepsza :wink: numeru nie zapisałem...

Opublikowano
Postaram sie wpasc ;)

Weź aparat:decayed:

Opublikowano

No wlasnie Ja tez teraz nie moge znalesc tego numeru jak potrzebuje :facepalm: a jeszcze dwa pytanka dot. owej pompy , czy pompa sama w sobie moze pracowac glosniej jak juz ma nalatane sporo lub jak juz konczy zywota? i jak mozna zapytac to ile placiles kolego "biggman" za ta nowa pompe Bosch-a ?

Opublikowano

Pany jak , ktorys z Was ma w glowie lub gdzies zapisane to prosze podajcie z jakim numerem najlepiej kupic pompe vacum do B6 1.9 TDi?

Z tego co pamietam w tej rzekomo lepszej pompie vacum zaklada sie tez inna uszczelke jakas metalowa a nie gumowa jak w starej pompie :eusathink:

chyba 038 145 209c. bierz bosch, unikaj LUK

Opublikowano

chyba 038 145 209. bierz bosch, unikaj LUK

Ok dzieki kolego Tomaszu :wink:

Opublikowano
cos na weekend ;p

:banan::banan: bez gwiazdy nie ma jazdy :dance::dance2::yeee::punk::banan2:

Opublikowano

Siemka;) aparat wezme;) cos tam pstrykne na pewno :D

Opublikowano

Pobudka koledzy !!!!!!! wstawac bo Was okradna :hi:

Opublikowano

Pany ile teraz trzeba wydac na komplet przedniego zawieszenia LEMFORDER (same wachacze + koncowki drazkow) pod 1BE ? 1200zl starczy czy jeszcze musze dozbierac puszek i makulatury :kwasny:

Opublikowano
Nie ma strachu :siema:

Mon czuwa :wink:

:siema:

Opublikowano

:siema: jest ktos chetny na zderzak sline B6 pod spryski, komplet z kratkami i spryskami? Do malowania

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

No wlasnie Ja tez teraz nie moge znalesc tego numeru jak potrzebuje :facepalm: a jeszcze dwa pytanka dot. owej pompy , czy pompa sama w sobie moze pracowac glosniej jak juz ma nalatane sporo lub jak juz konczy zywota? i jak mozna zapytac to ile placiles kolego "biggman" za ta nowa pompe Bosch-a ?

U mnie ciekla, wiec nie wiem czy moze glosniej chodzic, ale pewnie tak w koncu to czesc mechaniczna :wink: Ja kupilem troszke okazyjnie od kolegi z ASO, bo nowa to okolo 800zl

Opublikowano
Nie ma strachu :siema:

Mon czuwa :wink:

:siema:

A jak ;)