Opublikowano 15 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Panowie , wczoraj puścił mi któryś z węzy odpowiedzialny za transport płynu chłodniczego, w miejscu, hmm nad katalizatorem, bo lalo sie na łączenie katalizatora z turbina ,i praktycznie zleciał cały , na fisie zapalali się kontrolka collant bla bla i temperatura skoczyła do 110 stopni, teraz pytanie który to waz ? zaraz pójdę zrobić fotkę, i czy na warsztat mogę zalać wody do układu i dojechać? bo szkoda mi płynu za 70 zl zeby przez drogę cały zleciał , dymiło sie jak z ogniska już myślałem ze się zapali i będzie po moim wozidle
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Panowie , wczoraj puścił mi któryś z węzy odpowiedzialny za transport płynu chłodniczego, w miejscu, hmm nad katalizatorem, bo lalo sie na łączenie katalizatora z turbina ,i praktycznie zleciał cały , na fisie zapalali się kontrolka collant bla bla i temperatura skoczyła do 110 stopni, teraz pytanie który to waz ? zaraz pójdę zrobić fotkę, i czy na warsztat mogę zalać wody do układu i dojechać? bo szkoda mi płynu za 70 zl zeby przez drogę cały zleciał , dymiło sie jak z ogniska już myślałem ze się zapali i będzie po moim wozidlehttp://images61.fotosik.pl/655/3408896ccdb625b1m.jpg To chyba ten co kosztuje 900zl w serwisie:decayed:
Opublikowano 15 Lutego 201412 l a ktory to ze zdjecia? ja pier** 900zl za kawalek gumy? Walnij pw do Bartka on ostatnio wrzucal zdjęcie z etki całego układu:wink:
Opublikowano 15 Lutego 201412 l panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być??
Opublikowano 15 Lutego 201412 l panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być?? Ważne żeby nie były młodsze niż auto
Opublikowano 15 Lutego 201412 l ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być?? Ważne żeby nie były młodsze niż auto to wychodzily w takich nazwach??? . a przod podgrzewana jest mlodsza 2r ale ryj walonynie był
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Możliwe że jakiś leżak magazynowy założyli, co do reszty to się nie znam, ale chyba powinny być cztery sekurity
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Możliwe że jakiś leżak magazynowy założyli, co do reszty to się nie znam, ale chyba powinny być cztery sekurity nie , przednia tylko sekurit albo splintex. Boczne szły soliver i guardian
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Ja mam u siebie wszystkie SEKURIT zwracam honor, byly boczne sekurit .
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Ale mi dzisiaj w robocie strachu narobili, schodzę na przerwę a tu mi mówią dach ci w audi rozpie..... Kurcze biegnę na parking a tam faktycznie , wyrwał się kawałek blachy z dachu hali i rozpieprzył 3 samochody , masakra bo mój stał jedno auto dalej i naszczęście to nie było moje audi ufffffffff ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- Mało brakowało
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Mikaszi, powiedz to kolesiowi z A6 Marcino, a co, dzieciaka zmontowałeś?
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Mikaszi, powiedz to kolesiowi z A6 Marcino, a co, dzieciaka zmontowałeś? hihi
Opublikowano 15 Lutego 201412 l Kurcze a najlepsze jest to że niby fabryka nie poczówa sie do odpowiedzialności i słyszałem nawet taki tekst że niby parking jest fabryczny ale nie jest strzeżony a samochody stawiamy na własne ryzyko A to że blacha była akurat z dachu ich hali to natura , kurcze co za tępe strzały Był jeszcze golf 4 ale już go powineli
Opublikowano 15 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc mało tego po ziemi chodzi? panowie, błagam, bez takich
Opublikowano 15 Lutego 201412 l hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc mało tego po ziemi chodzi? panowie, błagam, bez takich