Opublikowano 17 Lutego 201412 l Pany czy w momencie kiedy fotel kierowcy zaczął się bujać/ma luzy da się to jakoś usztywnić ? Mogło się coś poluzować czy coś ? Stało sie to z dnia na dzień, w momencie ruszania lekko sie chybocze i strzyka...
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Musialbys sam dokładnie sprawdzić gdzie pojawił się Tobie ten luz, czy to na prowadnicy szynie czy trochę wyżej w konstrukcji fotela.
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Panowie, pilnie potrzebuje wału napędowego do B6 2,5TDI quattro manual o numerze - 8E0 521 101 E, długość 165 cm ! Ktos ma, ktos widzial?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Powiem ze zayebisty jest No dziwisz się...tam ludzie mają kasę i mogą realizować swoje pasje a nie My biedaki:facepalm::grin:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Powiem ze zayebisty jest No dziwisz się...tam ludzie mają kasę i mogą realizować swoje pasje a nie My biedaki:facepalm::grin: a juz tam biedaki my tez modzimy i to dobrze:naughty:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l No wiesz na tyle co każdego stać to się modzi ale ile jeszcze pomysłów w głowie a kasy niet:kwasny:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l stare felgi sprzedane zatem zastanawiam sie caly czas czy 9,5cala z et 35 wejdzie na przód
Opublikowano 17 Lutego 201412 l ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ? Fanta 9` wchodzą a 9,5 nie testowałem:wink:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l ty widze same prezenty dostajesz:whistling: od sponsorek Prędzej sponsorów:decayed: Ząbki za gęsto Ci sie wysialy ? Fanta 9` wchodzą a 9,5 nie testowałem:wink: tak wiem ze 9 wchodzi bo mierzylem ale kurcze te pół cala może być za dużo.. ale Panowie wiem, że jeździ za granicami naszego kraju b6 w Q która ma 4 x 9,5 cala et 40 i dystans 5mm z oponą 225/35 tylko ciekawe czy cos przerabial
Opublikowano 17 Lutego 201412 l PANY... Zmiana języka na FISIE na ENG obowiązuje taka procedura ? [17 Instruments] Następnie : [10 Adaptation] wpisujemy wartość 04 (czyli kanał języka - proponuję zapisać wartość tak na wszelki wypadek) Wprowadzamy new value (nową wartość) z przedziału od 1 do 6, gdzie : 1 - język niemiecki 2 - język angielski 3 - język francuski 4 - język włoski 5 - język hiszpański 6 - język portugalski Następnie> test > save > done > go back
Opublikowano 17 Lutego 201412 l W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz
Opublikowano 17 Lutego 201412 l W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Zmieniłeś termostat?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l W końcu pokazuje mi się normalna temperatura w silniku a nie wskazówka leżała sobie Marcin dziękował jeszcze raz Zmieniłeś termostat? termostat i 2 raz czujnik temperatury