Opublikowano 18 Lutego 201412 l Godzina na rozbudzenie przy kawie i telefonie z odpalonym tapatalk i najlepszym forum
Opublikowano 18 Lutego 201412 l nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny:
Opublikowano 18 Lutego 201412 l nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny: o pjeruna. a ta izka jego kobity czy gdzieś kogoś dalej?
Opublikowano 18 Lutego 201412 l nie wiedziałem że masz takie graty Jest wszystko. Wysyłałem ostatnio koledze jednemu z forum rozrząd do ibizy tdi. Okazało się że ma przeszczep silnika z polo:decayed: yyy... Szwagier mój? Ta:kwasny: o pjeruna. a ta izka jego kobity czy gdzieś kogoś dalej? Kumpeli jakiejś
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Witam Panowie Proszę o pomoc w rozpracowaniu kodów z poniższego zdjęcia: Chodzi mi konkretnie o kolor tapicerki (chcę wymienić fotel) i kolor wnętrza (chcę zmienić tunel na 2 din), a nie chciałbym żeby się różniły. Czy kolor deski rozdzielczej, tunelu itp. był we wszystkich taki sam (oprócz granatu)? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Nikt nie wie , czy wszyscy jeżdżą na wycieraczkach z biedronki nie mam zielonego pojecia kto je produkuje, nie wnikam w to wazne ze dobrze zbieraja wode
Opublikowano 18 Lutego 201412 l panowie, jaka jest realna cena za 2004 rok sedana s-line 1,9tdi q?? ładny, nie biorę pod uwagę allegrowych rodzynków, jakiś przedział za zdrową sztukę??
Opublikowano 18 Lutego 201412 l OOo dołączam się do pytania siostra z chłopakiem chcą kupić B6 sedan 1.9tdi kolor czarny lub grafit ciemny oczywiście fure forumowa
Opublikowano 18 Lutego 201412 l panowie, jaka jest realna cena za 2004 rok sedana s-line 1,9tdi q?? ładny, nie biorę pod uwagę allegrowych rodzynków, jakiś przedział za zdrową sztukę?? zależy jakie wyposażenie tam siedzi, myślę ze koło 28tyś
Opublikowano 18 Lutego 201412 l s-line wewnętrzny, xenon, pdc przód i tył, grzane dupki, przebieg 160tys, ładny stan, nawet bardzo
Opublikowano 18 Lutego 201412 l zewnętrznego s-line brak ? To coś koło 26 chociaż te ceny są tak zróżnicowane ze ciężko coś tak wycenić.