Opublikowano 18 Lutego 201412 l Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ode mnie nie chcą
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ode mnie nie chcą Ode mnie też Józek komornik Ci wszedł na pensje:grin:
Opublikowano 18 Lutego 201412 l bo macie jeszcze nie wyczerpany 30 dniowy czas za freee ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- dzięki turzol
Opublikowano 18 Lutego 201412 l bo macie jeszcze nie wyczerpany 30 dniowy czas za freee ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- dzięki turzol ja już mam od dawna i nie chcą żadnej kasy
Opublikowano 18 Lutego 201412 l a widzisz ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ----------
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ja tam za nic placic nie musze co ty tam wybierasz ze kase chca
Opublikowano 18 Lutego 201412 l jozek726 przecież ja już jakiś czas temu miałem ten problem co ty i udowadniałem że imgur bangla aż miło aż domin wszystko pokasował :grin:
Opublikowano 18 Lutego 201412 l jozek726 przecież ja już jakiś czas temu miałem ten problem co ty i udowadniałem że imgur bangla aż miło aż domin wszystko pokasował :grin: wlasnie jozek:decayed:
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Bo jozek ma tam konto a Ty wladi i kaju nie Mam konto, utworzyłem po prostu folder i naparzam w niego foty aż miło. Z głównej loguję przez fb, po lewej jest zakładka ALBUMS, tam dodałem folder, wchodzę na niego, z linijek obok liczby zdjęć wybieram opcję dodaj nowe zdjęcie, no i potem po prawej jak w ryj strzelił jest browse & upload to tyle.
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Bo jozek ma tam konto a Ty wladi i kaju nie Mam konto, utworzyłem po prostu folder i naparzam w niego foty aż miło. Z głównej loguję przez fb, po lewej jest zakładka ALBUMS, tam dodałem folder, wchodzę na niego, z linijek obok liczby zdjęć wybieram opcję dodaj nowe zdjęcie, no i potem po prawej jak w ryj strzelił jest browse & upload to tyle. Dokładnie:wink: