Opublikowano 27 Lutego 201412 l Kumpel dzisiaj wpierdzielił 18 pączków w 20min niech piwem zapije - życzę mu miłego bełta
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Kumpel dzisiaj wpierdzielił 18 pączków w 20min niech piwem zapije - życzę mu miłego bełta I wygrał zgrzewkę pączków
Opublikowano 27 Lutego 201412 l Ostatnia nocka i weekend:decayed: Paczuszka do uk z fantami juz w drodze w poniedzialek rezanko
Opublikowano 28 Lutego 201412 l nie smiac sie ze mnie trase robilem z pomorza do czeskiej granicy tam cos zalatwic i z powrotem
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę nie sprzedawaj !
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę Kurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly:
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Audi Rs4 B5 2,7 biturbo po kolizjii (4011653469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. gdybym miał troche grosza w kieszeni już była by moja
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę EeKurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly: Jak pójdzie to albo bedzie wfn w q++++ albo awx++++ ośka sary sedan. Nawet jest jeden na allegro 2001r z d*pa s4 kołem tylko albo walony był,qlbo mln na liczniku. Mam mieszane uczucia-czarna to porządna zdzira-zawsze da mi radochy jak,jej potrzebuje tylko ten lpg mnie już wkurza.
Opublikowano 28 Lutego 201412 l Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę EeKurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly: Jak pójdzie to albo bedzie wfn w q++++ albo awx++++ ośka sary sedan. Nawet jest jeden na allegro 2001r z d*pa s4 kołem tylko albo walony był,qlbo mln na liczniku. Mam mieszane uczucia-czarna to porządna zdzira-zawsze da mi radochy jak,jej potrzebuje tylko ten lpg mnie już wkurza. bierz avfa