Opublikowano 9 Marca 201412 l koledzy kto ma do sprzedania felge 17" 5x112, potrzebuje na zapas bo zalozylem letnie kapcie i nie mam w co wlozyc teraz suba q5 i slabo gra;D
Opublikowano 9 Marca 201412 l http://img.tapatalk.com/d/14/03/09/agepy6a3.jpgwitamy! Kaju pije od rana :polew::polew::polew: Siema Elita-nie wiem czy ty dzisiaj byłem nawet :decayed::decayed: Chce kto moje paści??
Opublikowano 9 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: :polew: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- tylko oby ten dzień nie skończył się tak http://i.imgur.com/EdQ7maz.jpg :polew: Tak to wczoraj Domin mnie przywitał po ciężkiej walce z Kłyskiem:decayed::decayed:
Opublikowano 9 Marca 201412 l http://img.tapatalk.com/d/14/03/09/agepy6a3.jpgwitamy! Kaju pije od rana :polew::polew::polew: Siema Elita-nie wiem czy ty dzisiaj byłem nawet :decayed::decayed: Chce kto moje paści?? Daje pincet bez targowania i jutro jestem:naughty:
Opublikowano 9 Marca 201412 l Pany pomożcie trochę http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/prosba-wypelnienie-ankiety-319689/
Opublikowano 9 Marca 201412 l kur..... wsiadam do auta odpalam ruszam a tu jakies wrrrrrrr przejechalem sie kawalek i dalej cos trzeszczy warkocze przy dodawaniu gazu a jeszcze godzine temu bylo ok podlaczylem vcds i takie bledy znalazlem 16891 - Idle Control System RPM: Higher than Expected. P0507 - 001 - Upper Limit Exceeded zadna kontrolka ostrzegawcza sie nie zaswiecila na zegarach ktos cos moze pomoc
Opublikowano 9 Marca 201412 l kur..... wsiadam do auta odpalam ruszam a tu jakies wrrrrrrr przejechalem sie kawalek i dalej cos trzeszczy warkocze przy dodawaniu gazu a jeszcze godzine temu bylo ok podlaczylem vcds i takie bledy znalazlem 16891 - Idle Control System RPM: Higher than Expected. P0507 - 001 - Upper Limit Exceeded zadna kontrolka ostrzegawcza sie nie zaswiecila na zegarach ktos cos moze pomoc [h=2]16891/P0507/001287 - Idle Control System RPM: Higher than Expected.[/h] [h=4]Possible Symptoms[/h] Malfunction Indicator Lamp (MIL) active [h=4]Possible Causes[/h] Throttle Valve Control Module (J338) dirty/faulty Wiring/Connector(s) from/to Throttle Valve Control Module (J338) Vacuum Leak [h=4]Possible Solutions[/h] Check Throttle Valve Control Module (J338) Check Wiring/Connector(s) from/to Throttle Valve Control Module (J338) Check Intake System for Leaks [h=4]Special Notes[/h] When found in the NAR 2.0T (BPY) check RVUTB: 01-09-03 or 2018919 for updated Crankcase Breather Valve If the breather valve is faulty, full engine vacuum is typically found when removing the oil cap at idle.
Opublikowano 9 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zapodać temat o bagażniku i wersjach na dojazdówkę i na zwykłe koło bodajże to temat Bart-s, szukam szukam i nie mogę znaleźć a już kiedyś to widziałem
Opublikowano 9 Marca 201412 l jaki najlepszy klucz dynamometryczny bedzie do naszych audiczek? 3/8" 14-110Nm wystarczy do wiekszosci rzeczy? tj dokrecanie kół jak i elementow pod maską przy silniku? czy lepiej 1/2" 42 - 210 Nm? andr3i u siebie tez musze zrobic logi Vagiem bo cosik mi za glosno pod maską zrobilo sie ale przy kolektorze koło głowicy
Opublikowano 9 Marca 201412 l bierz lepiej ten drugi klucz:wink: +1 ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Pany mógłby ktoś zapodać temat o bagażniku i wersjach na dojazdówkę i na zwykłe koło bodajże to temat Bart-s, szukam szukam i nie mogę znaleźć a już kiedyś to widziałem http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/wyposazenie-bagaznika-kolo-zapasowe-dojazdowe-zestaw-naprawczy-282830/
Opublikowano 9 Marca 201412 l a spox dzieki Tomek za info tak pytalem bo nie wiedzialem jaki bedzie bardziej uniwersalny i czy przy wyborze trzeba sugerowac sie mocno przedziałem cenowym?
Opublikowano 9 Marca 201412 l no wiadomo ze jak sie kupi tani schit to sie rozleci w rekach.bierz yato:wink:
Opublikowano 9 Marca 201412 l Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci.
Opublikowano 9 Marca 201412 l Jak myslicie? A moze ktos jest pewien... auto oklejone folia mierze miernikiem lakieru... powinno pokazywac grubosc lakieru czy lakier + grubosc folii? Dalem du*y jak kupowalem auto bo pojechalem z miernikiem a zmierzylem tylko dach i wneki, nawet nie przylozylem miernika do folii bo myslalem ze w ogole nie zadziala. Dzisiaj przez przypadek sprawdzilem ze miernik pokazuje wartosci - ok. 260 - 280 mikronow jak przykladam do folii. I zastanawiam sie czy to przez folie ktora ma grubosc ok 100 mikronow czy czujnik pomija folie i mierzy tylko lakier. Mam wyjazd sluzbowy wiec nie sprawdze ale jak nie bedzie jasnych odpowiedzi to nakleje kawalek folii we wnece i zmierze bo zyje w niepewnosci. według mnie bankowo mierzy z grubością folii
Opublikowano 9 Marca 201412 l no brałem pod uwagę YATO właśnie, kosztują rozsądny pieniądz 163zł na alledrogo