Opublikowano 16 Marca 201412 l Witka, jedni beda leczyc kaca inni wlasnie wychodza do pracy, f*ck pada snieg na Mazurach grrrr
Opublikowano 16 Marca 201412 l Witam:hi: Ta końcówka będzie pasowała do zwykłego zderzaka pod dwie rury? Brać końcówkę prostą czy ściętą? ULTER SPORT Końcówka ozdobna 90mm N1-90RS Łódź (4062846288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 16 Marca 201412 l U mnie to samo, w piętek założyłem letnie gumy, a w sobotę rano przez chwile padał deszcz ze śniegiem:facepalm:
Opublikowano 16 Marca 201412 l Co może być przyczyną że raz mi działa parktronic a raz nie ? jak dziala to jedna badz 2 sensory nie reaguja na przeszkode, idzie to jakoś sprawdzić vagiem bądź jakoś inaczej ? bo nie chciał bym kupić nowych sensorów a problem pozostanie. Pozdrawiam
Opublikowano 16 Marca 201412 l ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie . Dzięki 8e0 831 721b
Opublikowano 16 Marca 201412 l Co może być przyczyną że raz mi działa parktronic a raz nie ? jak dziala to jedna badz 2 sensory nie reaguja na przeszkode, idzie to jakoś sprawdzić vagiem bądź jakoś inaczej ? bo nie chciał bym kupić nowych sensorów a problem pozostanie. Pozdrawiam właz vagulcem w park asist i pokaze oco kaman:wink:
Opublikowano 16 Marca 201412 l Co może być przyczyną że raz mi działa parktronic a raz nie ? jak dziala to jedna badz 2 sensory nie reaguja na przeszkode, idzie to jakoś sprawdzić vagiem bądź jakoś inaczej ? bo nie chciał bym kupić nowych sensorów a problem pozostanie. Pozdrawiam właz vagulcem w park asist i pokaze oco kaman:wink: jesteś w domu cały czas ? wpadnę pewnie
Opublikowano 16 Marca 201412 l ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie . Dzięki 8e0 831 721b Tylko jeden numer ? To nie ma różnicy czy prawa czy lewa ?
Opublikowano 16 Marca 201412 l A4 1.9 TDI QUATTRO S-LINE PLUS EXTERIEUR INTERIEUR (4054596915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wypasik, poza nowo obszytą kierownicą, ktoś ciut pracy w niego włożył