Opublikowano 28 Marca 201412 l slo Odnośnie tej pompy wspomagania to ważne żeby się zgadzało ciśnienie pompy, ja jak kupowałem to kupiłem od bmw jest identyczna tylko inaczej ma zagięty króciec od węża i trzeba zastosować wąż z bmw
Opublikowano 28 Marca 201412 l zna ktoś umiejscowienie znaczka OOOO na tylnej klapie w avancie ? Centralnie na środku:decayed: troche pod wycieraczka
Opublikowano 28 Marca 201412 l zna ktoś umiejscowienie znaczka OOOO na tylnej klapie w avancie ? Centralnie na środku:decayed: troche pod wycieraczkaPod którą....od kierowcy czy pasażera:polew:
Opublikowano 28 Marca 201412 l Centralnie na środku:decayed:troche pod wycieraczkaPod którą....od kierowcy czy pasażera:polew::polew::polew:
Opublikowano 28 Marca 201412 l zna ktoś umiejscowienie znaczka OOOO na tylnej klapie w avancie ? Centralnie na środku:decayed: troche pod wycieraczka Jeszcze kawałek nad tablicą. Teraz, chyba sobie dasz radę
Opublikowano 28 Marca 201412 l zna ktoś umiejscowienie znaczka OOOO na tylnej klapie w avancie ? Centralnie na środku:decayed: troche pod wycieraczkaPod którą....od kierowcy czy pasażera:polew: Pasażera oczywiście
Opublikowano 28 Marca 201412 l Uj Kota nie ma to myszy harcują:polew: gorzej jak wrócą po BT to tu porządek z tym spamem zrobią:polew::polew:
Opublikowano 28 Marca 201412 l zna ktoś umiejscowienie znaczka OOOO na tylnej klapie w avancie ? Centralnie na środku:decayed: troche pod wycieraczkaPod którą....od kierowcy czy pasażera:polew: :shock3::polew::polew:
Opublikowano 28 Marca 201412 l Uj Kota nie ma to myszy harcują:polew: gorzej jak wrócą po BT to tu porządek z tym spamem zrobią:polew::polew: jak chcesz to zara zrobie tylko poco jest piatunio wiec sie nalezy:kox:
Opublikowano 28 Marca 201412 l Ktoś lubi saxofon:naughty: ta nuta w ori jest przekicur... saxo też jest dobre
Opublikowano 28 Marca 201412 l chłopaki potrzebna mi lampka oświetlenia wnętrza do 80 b4 rozejrze sie jutro na zlomie ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- bylby ktos chetny na grille od esy dol gora ramka chrom, calosc w bdb stanie 750 zl