Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok lampy w xenony poszly... Tylko nie mam nikogo do pomocy by zaslepki wlozyc w spryskiwacze na zderzaku :/ http://img.tapatalk.com/d/14/03/30/adedyjy4.jpg

szyba w dół, podnieś je do góry manetką i szybko za***rdalaj i łap - mi się w B5 udało, c**j, że cały mokry byłem, ale się udało :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ok lampy w xenony poszly... Tylko nie mam nikogo do pomocy by zaslepki wlozyc w spryskiwacze na zderzaku :/

Obcążkami łapiesz i podnosisz i drugimi łapiesz niżej i przytrzymujesz

Opublikowano

A to nic sie nie stanie jak wyjme obcegami sprysk? Myslalem ze nalezy odpalic aby pod cisnieniem sprysk wyszedl i wtedy zablokowac

Opublikowano

jutro rano jade na jazde testowa b8 :decayed:

zobaczymy co z tego bedzie :whistling:

Opublikowano

Włóż klapkę najpierw na jeden zatrzask potem je wyciągnij za tą klapkeą i trzymając już sprysk w ręku włóż tak jak powinno być:wink:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi::siema:
Opublikowano

Hello ludziska ;) Wladi to te zaslepki sa z tak mocnego plastiku? Sadzilem, ze cos ulame w ten sposob. Dzis poprosze zone by wcisnela manetke a ja juz bede polowal na dysze hehe ;)

Opublikowano
Ok lampy w xenony poszly... Tylko nie mam nikogo do pomocy by zaslepki wlozyc w spryskiwacze na zderzaku :/ http://img.tapatalk.com/d/14/03/30/adedyjy4.jpg

szyba w dół, podnieś je do góry manetką i szybko za***rdalaj i łap - mi się w B5 udało, c**j, że cały mokry byłem, ale się udało :grin:

Ty to jestes kocur:polew::polew:

:hi: z rana

Opublikowano

Ja po calym dniu dlubania nie mialem juz checi bawic sie w szybkich wscieklych z dyszami spryskow. Połóweczka pomoze ;) ktos sam robil mod na 320/288 i zmienial zaciski tarcze i klocki? Bawic sie w to czy oddac dla mechaniora? Po niedzieli i tak stawiam furke na zmiane rozrzadu i drazkow kierowniczych.

Opublikowano
Hello ludziska ;) Wladi to te zaslepki sa z tak mocnego plastiku? Sadzilem, ze cos ulame w ten sposob. Dzis poprosze zone by wcisnela manetke a ja juz bede polowal na dysze hehe ;)
Zaślepka od sprysku ma cztery zaczepu, na samym dole i po środku więc najpierw wciśniej delikatnie klapkę żeby złapała na te dolne i śmiało potem ciągnąc za klapkę wyciągasz sprysk, potem łapiesz już ręką wypinasz klapkę i zaczepiasz na te dalsze otwory i cała filozofia:wink: a żeby wyciągnąć to rzeczywiście lepiej niech żona Ci pomoże manetką :grin:
Opublikowano

Hehe wladi ty ty no tego :P żoneczka zdrowa bestyja i nie opierdziela sie, ostatnio mam dziwne pobudki o poranku :D szkoda, że tak wczesnie tj 5-6 rano bo zawsse chce mi sie jeszcze pospac :/

Opublikowano
:siema: z rana.
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Haha to się powinieneś cieszyć...ile jesteś po ślubie?:decayed:

Opublikowano
Hehe wladi ty ty no tego :P żoneczka zdrowa bestyja i nie opierdziela sie, ostatnio mam dziwne pobudki o poranku :D szkoda, że tak wczesnie tj 5-6 rano bo zawsse chce mi sie jeszcze pospac :/

kto z rana popieprzy to ma dzień lepszy - a ten jeszcze narzeka :grin:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ta rs4 ma 341Km a po programie 392KM sliczna furka i nie kombinowana pewnie jej wartosc jest w pyte..