Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glupio przyznac sie ale spryski zbiornik 1 czesciowy zderzak dokladka i kratki lezaly od ponad roku w garazu i dojrzewaly do montazu :D czekalem na dobry poradnik do rezania i jak Łęga zapodal swoj to zabralem sie do roboty:banan:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chłopaki właśnie w expres reporterów mówią ,że po 01 czerwca 2014 roku złomowane będą wszystkie auta które mają powyżej 10lat

Ech bajki:whistling:40% aut w PL poszłoby na złom co nie jest możliwe

Opublikowano

nie no wiem ,że to bujda

Opublikowano
chłopaki właśnie w expres reporterów mówią ,że po 01 czerwca 2014 roku złomowane będą wszystkie auta które mają powyżej 10lat

Wandej myślisz, że tylko 40? powiedziałabym, że wiecej:whistling:

Opublikowano

Wandej myślisz, że tylko 40? powiedziałabym, że wiecej:whistling:

Być może tak rzuciłem:wink:Gdyby tak było w PL 70% aut to byłoby Fiat Kia itp. tanie ekonomiczne i c**jowe na maksa:wink:

Opublikowano
Oczywiscie bule dodatkowe ubezpieczenie na zycie w pzu w zwiazku z wykonywanym zawodem

Ile tego bulisz 75 pln czy ta wyższa grupowke. Kurde zapomniałem o tym jak ubezpieczaniem auto zapytac o zniżki dla mundurówki :/

Opublikowano

Obejrzalem na jedynce po raz enty filmasa 60 sekund, shelby eleanor auto marzenie nr 1 na mojej liscie i tak juz pozostanie i nie zmieni tego zadne A8 za ponad 700tys zl.

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

Marcin mi przysylaja co rok w kopercie karte klienta skladasz ja na pol i ona skleja sie. Co roku ide do PZU i nawet nie prosza mnie bym pokazywal im ta karte :) ja mam u siebie od 2008r 5 wariantow ubezpieczenia wzialem jakies takie wlasnie za 73-75zl nie pamietam juz bo od 2008r zasuwam na tym i nic nie zmieniam.

Opublikowano
Obejrzalem na jedynce po raz enty filmasa 60 sekund, shelby eleanor auto marzenie nr 1 na mojej liscie i tak juz pozostanie i nie zmieni tego zadne A8 za ponad 700tys zl.

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

Marcin mi przysylaja co rok w kopercie karte klienta skladasz ja na pol i ona skleja sie. Co roku ide do PZU i nawet nie prosza mnie bym pokazywal im ta karte :) ja mam u siebie od 2008r 5 wariantow ubezpieczenia wzialem jakies takie wlasnie za 73-75zl nie pamietam juz bo od 2008r zasuwam na tym i nic nie zmieniam.

k**wa tez mam ta kartę ale jaki ja pacan ze mi nie przyszlo do glowy z niej skorzystać ?

Opublikowano

Hehe no bez komentarza :D zaden inny ubezpieczyciel nie jest w stanie mi zaproponowac konkurencyjnych cen w ubezpieczeniu auta :) teraz zaplacilem jednorazowo 10zl i jezeli w ciagu roku spowoduje kolizje to nie trace znizek :) taki ze mnie bezkolizyjny driver :P a do pelnego AC za 700 pare zlociszy proponowala mi za jednorazowa oplate ok.68zl zwolnienie z utraty znizek AC :)

Opublikowano
Hehe no bez komentarza :D zaden inny ubezpieczyciel nie jest w stanie mi zaproponowac konkurencyjnych cen w ubezpieczeniu auta :) teraz zaplacilem jednorazowo 10zl i jezeli w ciagu roku spowoduje kolizje to nie trace znizek :) taki ze mnie bezkolizyjny driver :P a do pelnego AC za 700 pare zlociszy proponowala mi za jednorazowa oplate ok.68zl zwolnienie z utraty znizek AC :)

Coz ten rok przeboleje ;) za rok bede mądrzejszy ;)

Opublikowano

Ja za ubezp place kolo 400f teraz po 9 latach znizek i z kilkoma mandatami na koncie

bez nich byloby jakies 230f tyle ze znizki zawsze ubezpieczam i jakies inne dodatki jeszcze ale to i tak tanio w porownoaniu do tego jakie ceny niektore firmy oferuja

najlepsze sa firmy ktore proponuja Ubezp drozsze niz wartos auta tylko dlatego ze jestes swiezym kierowca albo duzo km pod maska

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bryndybry evrybady;)

Opublikowano
:siema::siema:
Opublikowano

:siema:

:kawa:

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano