Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/uta3u8e4.jpg:thumbup:

lany poniedziałek był 2 dni temu więc schowaj tą pukawkę na wodę :grin:

Nono to jest na kapiszony z odpustu:thumbup::thumbup:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak dlugo czeka sie na odp z B6D? :)

Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia :kox:

:lol1::guma::hahaha::grzywa:

bo jebne :decayed:

Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie

Pewnie i tak będę za mało porezany :) Ale pracuje nad tym. Dzięki za info :)

Opublikowano

chyba jest w niej wszystko co tylko się dało :)

Opublikowano

nie ma LEDa :grin:

---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ----------

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

kolejny :facepalm:

Kozak z BMW z nożem - Adrenaline Motorsport

Opublikowano

DSC_3482.jpg

New ride. Motor diesel powet- 75KW Biczez :kox:

Opublikowano

sprzedałeś auto ?

Opublikowano

Pytanko ktoś wie jaki ma numer okablowanie poduchy pod kiere TT te które pasuje do naszych aut p&p, albo komuś chciałoby się to sprawdzić w swojej kierze, wystarczy odkręcić airbag :whistling: ETKA pokazuje mi 2 numery

Opublikowano
sprzedałeś auto ?

Jeszcze ale już tym jezdzę. Szmocy to to nie ma ale 15'' robi robotę. 4.7L na trasie i kurna żadnej,dziury nie czuć :kox:. 2016 będzie znowu jakieś b6/7 w q. Ale na tą chwilę będzie szkodnik golas edyszyn:-).

Opublikowano

ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł

Opublikowano
ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł

Przód s-line? W polcarze aż się półki uginają po 250zl::decayed:

Opublikowano

W polcarze wszystko znajdziesz :decayed: Tylko nie koniecznie do swojego auta:facepalm: Kiedyś próbowałem kupić lusterko do scudo, czarne, grzane, składane i dostałem trzy razy lusterko z kangoo podstawowe do malowania:kwasny:

Opublikowano
Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/uta3u8e4.jpg:thumbup:

Eee a Ty Wladi co tak gangstere tym P83 uprawiasz mi Tu? Ja Walterka P99 mam i nie chwale sie :P

Opublikowano

kurde i nie dales postrzelac:kwasny:

Opublikowano
:siema: ekipa. Kierwa 12h w pracy :facepalm:
Opublikowano

Pany jakie koncowki wydechu dac pod dyfuzor z b7 na 2 strony zwykly nie s-line. Cos nie za duzego, lekko scietego i nie wystajacego za duzo poza obrys zderzaka.

Opublikowano

pytanka dwa jak zmieniam na 2 din to panle klimy tez musze zmieniac czy sama kratke? Drugie pytanie brzmi jak mam kiere bez wielofunkcji a chce zalozyc nowsza z wielofunkcja to co musze zmieniac w elektryce mam wogole tam jakas kostke zeby to dzialalo czy wszystko trzeba kombinowac?pomocyyy

Opublikowano
kurde i nie dales postrzelac:kwasny:

A jakbyś sobie kuśkę odstrzelił?? :polew:

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

pytanka dwa jak zmieniam na 2 din to panle klimy tez musze zmieniac czy sama kratke? Drugie pytanie brzmi jak mam kiere bez wielofunkcji a chce zalozyc nowsza z wielofunkcja to co musze zmieniac w elektryce mam wogole tam jakas kostke zeby to dzialalo czy wszystko trzeba kombinowac?pomocyyy

1. Tunel panel klimy, kosz,

2. Moduł kolumny+taśmę+kierownica poduszka i taam jeszcze lacznik 4 pin. W dziale zrób to sam diy :decayed:

Opublikowano

zmieniasz kosz, tunel (możesz przyciąć) ,sam panel klimy ,popielniczka (1din też pasuje ale jest dziura) no i radio

Opublikowano

AAAAAA I JAKBY co mam rns led for sale:-).