Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/uta3u8e4.jpg lany poniedziałek był 2 dni temu więc schowaj tą pukawkę na wodę Nono to jest na kapiszony z odpustu:thumbup:
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia bo jebne Jerzu tak poważnie to trwa głosowanie Pewnie i tak będę za mało porezany Ale pracuje nad tym. Dzięki za info
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l http://a4-klub.pl/a3-s3-rs3-258/audi-a3-8p-q-s-line-exterieurpaket-czerwona-bestia-325751/#post4218900 nie nadarzam za chłopem, ale sztuka fajna
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l nie ma LEDa ---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ---------- ---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- kolejny Kozak z BMW z nożem - Adrenaline Motorsport
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Pytanko ktoś wie jaki ma numer okablowanie poduchy pod kiere TT te które pasuje do naszych aut p&p, albo komuś chciałoby się to sprawdzić w swojej kierze, wystarczy odkręcić airbag ETKA pokazuje mi 2 numery
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l sprzedałeś auto ? Jeszcze ale już tym jezdzę. Szmocy to to nie ma ale 15'' robi robotę. 4.7L na trasie i kurna żadnej,dziury nie czuć . 2016 będzie znowu jakieś b6/7 w q. Ale na tą chwilę będzie szkodnik golas edyszyn:-).
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł Przód s-line? W polcarze aż się półki uginają po 250zl:
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l W polcarze wszystko znajdziesz Tylko nie koniecznie do swojego auta:facepalm: Kiedyś próbowałem kupić lusterko do scudo, czarne, grzane, składane i dostałem trzy razy lusterko z kangoo podstawowe do malowania:kwasny:
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Siemano warjaty a Ty Fanta mi tu spokojnie bo....http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/uta3u8e4.jpg Eee a Ty Wladi co tak gangstere tym P83 uprawiasz mi Tu? Ja Walterka P99 mam i nie chwale sie
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Pany jakie koncowki wydechu dac pod dyfuzor z b7 na 2 strony zwykly nie s-line. Cos nie za duzego, lekko scietego i nie wystajacego za duzo poza obrys zderzaka.
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l pytanka dwa jak zmieniam na 2 din to panle klimy tez musze zmieniac czy sama kratke? Drugie pytanie brzmi jak mam kiere bez wielofunkcji a chce zalozyc nowsza z wielofunkcja to co musze zmieniac w elektryce mam wogole tam jakas kostke zeby to dzialalo czy wszystko trzeba kombinowac?pomocyyy
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l kurde i nie dales postrzelac:kwasny: A jakbyś sobie kuśkę odstrzelił?? ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- pytanka dwa jak zmieniam na 2 din to panle klimy tez musze zmieniac czy sama kratke? Drugie pytanie brzmi jak mam kiere bez wielofunkcji a chce zalozyc nowsza z wielofunkcja to co musze zmieniac w elektryce mam wogole tam jakas kostke zeby to dzialalo czy wszystko trzeba kombinowac?pomocyyy 1. Tunel panel klimy, kosz, 2. Moduł kolumny+taśmę+kierownica poduszka i taam jeszcze lacznik 4 pin. W dziale zrób to sam diy
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l pytanka dwa jak zmieniam na 2 din to panle klimy tez musze zmieniac czy sama kratke? Drugie pytanie brzmi jak mam kiere bez wielofunkcji a chce zalozyc nowsza z wielofunkcja to co musze zmieniac w elektryce mam wogole tam jakas kostke zeby to dzialalo czy wszystko trzeba kombinowac?pomocyyy zmieniasz kosz, tunel (możesz przyciąć) ,sam panel klimy ,popielniczka (1din też pasuje ale jest dziura) no i radio