Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało tego, oni grają za***iście

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dopuki nas nie przeniesli na nowe forum to moge powiedziec co jest k**wa....co robicie chlopaki:decayed:ja napewno nie ogladam meczow:doh:

Opublikowano

ale to był jebitnie piękny mecz no i Ghana pokazała klasę :kox: Niemcy musieli trochę namęczyć się przy nich, remisowe zakocznenie 2:2 uczciwe

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

dopuki nas nie przeniesli na nowe forum to moge powiedziec co jest k**wa....co robicie chlopaki:decayed:ja napewno nie ogladam meczow:doh:

Ty ty ty bluźnierco :grin:

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

dobre to to nada się? na równi te alu dystanste eibach z H&R? Dystanse EIBACH dystans 5x112 5x100 4x100 flansza (4295814833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Pany mam pytanko czy da się przełozyc tą chromowaną obwódke mieszka zmiany biegów z manuala do automatu.... ?:whistling:

Opublikowano

nie

---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ----------

trzeba by rzezbic a to kicha juz bedzie wygladac jas mailem ramke automatu z carbonow s4 i nie chcialem ani tego ani tego spier... bo predzej czy pozniej wiedzialem ze znajde

poczekaj i ty i bedzie cacy

wiem ze to drazni ale cierpliwosc zostanie nagrodzona :wink:

Opublikowano

siema mordy:decayed:

kto pije ten rano wstaje:decayed:(bo suszy):polew:

Opublikowano
Pany mam pytanko czy da się przełozyc tą chromowaną obwódke mieszka zmiany biegów z manuala do automatu.... ?:whistling:

Da się, robilem takiego swapa:wink:

Troche roboty jest, jedyny feler ze z jedna ramka idzie do kosza

trzeba ramke z manuala rozłożyć na trzy części tzn; chromowana ramka, plastik wierzchni i dolne mocowanie

Automat na dwie czesci się rozkłada

potrzeba ostry nóż (np do tapet) i coś dz szlifowania

obie ramki poskladane sa na zgrzewach które trzeba rozwiać, nastepnie musisz przenieść otwor z manuala na ramkę z autonata, docinasz i skladasz do kupy:wink:

efekt u mnie w watku możesz luknac

Opublikowano

Bry :-)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Zmieniam nick na denatan:facepalm: Znowu nie przytomny jestem dzisiaj:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Zmieniam nick na denatan:facepalm: Znowu nie przytomny jestem dzisiaj:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

pic to trzeba umiec denatan:decayed:

Opublikowano
:siema: zaraz do roboty :kwasny:
Opublikowano
Opublikowano
AUDI RS4 4.2 V8 420PS 07' NAVI MMI XENON SZWAJCAR (4315823446) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

warto się tym interesować ? wisi już trochę i żaden handlarz nie kupił żeby zaszpachlować , nie opłaca się?

furka pikna i bogata, ale te uszkodzenia z przodu z lewej strony to takie troche odpychające ale jak ma sie znajomego magika to ogarnie ładnie, ale popatrz, błotnik pod rs4, zdesio przod i tył , listwa progowa od rs4, ceny tych elementow napewno nie są małe. Ale autko to perełeczka, jak ma sie hajs na paliwo to mozna jezdzic przez laaataaa :wink:

Opublikowano

używany zderzak goły to ok 750zl , błotnik 950, tylni zderzak z 600zl listwa to aso albo allegro oczywiście mowie o elementach widocznych na zdjęciach które są zniszczone nie wiadomo co w środku i pod autem

Opublikowano

Zderzaki od rs4 nie raz wiszą na yebayu po 50f i nie schodzą :wink:

Opublikowano

Kurna tansze niz slineowe i esowe zdesie od b6? To nic tylko brac jak czesci do rs4 tansze :P