Gość cwiara Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 No zdolna bestia . Na żywo jeszcze ładniejsze były
kaju Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zachciało mi się 19'nastek http://oi59.tinypic.com/vpg8zo.jpg a jak tam moja nowa 16tka? pozdrów ją ode mnie swoją drogą to masz Ty chłopie szczęście dwie felgi rozkurwione, auto na lewych blachach, z trupem w aucie i jeszcze psiarnia szukająca kumpli w środku nocy
Gość cwiara Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zachciało mi się 19'nastek http://oi59.tinypic.com/vpg8zo.jpg a jak tam moja nowa 16tka? pozdrów ją ode mnie swoją drogą to masz Ty chłopie szczęście dwie felgi rozkurwione, auto na lewych blachach, z trupem w aucie i jeszcze psiarnia szukająca kumpli w środku nocy :polew::polew:
JawoR36 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zachciało mi się 19'nastek http://oi59.tinypic.com/vpg8zo.jpg a jak tam moja nowa 16tka? pozdrów ją ode mnie swoją drogą to masz Ty chłopie szczęście dwie felgi rozkurwione, auto na lewych blachach, z trupem w aucie i jeszcze psiarnia szukająca kumpli w środku nocy A trzeba było się nawalić i spać w aucie, a nie, wracania do domu się zachciało A policjant popatrzył na dokumenty, na koła .. i coś w stylu "Życzę więcej szczęścia w podróży" i oddał dokumenty
kaju Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 mówiłem że komnaty wszystkie pozajmowane ale na podwórku giełda konkret i jest gdzie spać... szkoda mi tylko tej Twojej młodej było jak Ty kręciłeś lewarem, ona jak trup spała rozjebana na fotelu a ja jej halogjenem po oczach zajebałem
JawoR36 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 mówiłem że komnaty wszystkie pozajmowane ale na podwórku giełda konkret i jest gdzie spać... szkoda mi tylko tej Twojej młodej było jak Ty kręciłeś lewarem, ona jak trup spała rozjebana na fotelu a ja jej halogjenem po oczach zajebałem Młodej? A ja? W środku nocy, w środku lasu, z lewarkiem w ręku, z telefonem w zębach i walka z wyrobioną śrubą od koła, które przed chwilą się rozchlastało
JawoR36 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 toć w lesie też sie fajnie śpi Ta i nie było by problemu z odkręcaniem, sami by odkręcili i na cegłach zostawili
andr3i Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Panowie uchwyty na siatki do tyłu do sedana jakie mają numerki ? Rano zapodam bo mam w garazu
Bielun22 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 A powitać Zapierniczam do roboty by mieć kase na głupoty:decayed:
andr3i Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 A powitać Zapierniczam do roboty by mieć kase na głupoty:decayed: lubie to
Zemis Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam:hi: Panowie przy wymianie licznika z mono na kolor ogarnę sobie to vagiem? czy raczej nie bardzo? Co jest potrzebne do bez problemowej przekładki? a i jeszcze jedno...autko mam z przełomu 2001-2002 r. czyli licznik z końcówką J podejdzie?
Rekomendowane odpowiedzi