Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachciało mi się 19'nastek :polew:

vpg8zo.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No zdolna bestia :grin:. Na żywo jeszcze ładniejsze były :grin:

Opublikowano

http://oi59.tinypic.com/vpg8zo.jpg

a jak tam moja nowa 16tka? :naughty: pozdrów ją ode mnie :polew: swoją drogą to masz Ty chłopie szczęście :facepalm: dwie felgi rozkurwione, auto na lewych blachach, z trupem w aucie i jeszcze psiarnia szukająca kumpli w środku nocy :doh:

Opublikowano

a jak tam moja nowa 16tka? :naughty: pozdrów ją ode mnie :polew: swoją drogą to masz Ty chłopie szczęście :facepalm: dwie felgi rozkurwione, auto na lewych blachach, z trupem w aucie i jeszcze psiarnia szukająca kumpli w środku nocy :doh:

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A trzeba było się nawalić i spać w aucie, a nie, wracania do domu się zachciało :grin:

A policjant popatrzył na dokumenty, na koła .. i coś w stylu "Życzę więcej szczęścia w podróży" i oddał dokumenty :decayed:

Opublikowano

mówiłem że komnaty wszystkie pozajmowane ale na podwórku giełda konkret i jest gdzie spać... szkoda mi tylko tej Twojej młodej było jak Ty kręciłeś lewarem, ona jak trup spała rozjebana na fotelu a ja jej halogjenem po oczach zajebałem :polew:

Opublikowano
mówiłem że komnaty wszystkie pozajmowane ale na podwórku giełda konkret i jest gdzie spać... szkoda mi tylko tej Twojej młodej było jak Ty kręciłeś lewarem, ona jak trup spała rozjebana na fotelu a ja jej halogjenem po oczach zajebałem :polew:

Młodej? A ja? :shock3:

W środku nocy, w środku lasu, z lewarkiem w ręku, z telefonem w zębach i walka z wyrobioną śrubą od koła, które przed chwilą się rozchlastało :grin:

Opublikowano

toć w lesie też sie fajnie śpi :polew:

Opublikowano
toć w lesie też sie fajnie śpi :polew:

Ta i nie było by problemu z odkręcaniem, sami by odkręcili i na cegłach zostawili :grin:

Opublikowano

to to to :grin:

Opublikowano
Panowie uchwyty na siatki do tyłu do sedana jakie mają numerki ? :whistling:

Rano zapodam bo mam w garazu

;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A powitać :hi: Zapierniczam do roboty by mieć kase na głupoty:decayed:

Opublikowano
Opublikowano
A powitać :hi: Zapierniczam do roboty by mieć kase na głupoty:decayed:

lubie to

Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witam:hi:

Panowie przy wymianie licznika z mono na kolor ogarnę sobie to vagiem? czy raczej nie bardzo? Co jest potrzebne do bez problemowej przekładki?

a i jeszcze jedno...autko mam z przełomu 2001-2002 r. czyli licznik z końcówką J podejdzie?