Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy o tej godzinie zacznę od tego ostatniego prawidłowe podejście
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l No wlasnie jak to jest z tą tasma? Mam jeden znaczek sline na listwe boczna drzwi nówke z folia, natomiast drugi znaczek byl juz uzyty i przydaloby sie zmienic w nim folie by nie odpadl np na autostradzie, co polecacie z folii 3M? Moze komus zostal maly skrawek i za piwko by mi podeslal? A tak wogole to
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l MA ktoś jakieś wahacze zużyte do oddania ??za wahacze dobra kasa na złomie jest Sent from my телефон Po zdjęciu sworzni i tulei mało wychodzi. Ze 40zl:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;P
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;Pani to ani to. wdupewłażenie ma chłopakwe krwi i ot taka sytuacja
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem?
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Moze od jesieni zacznie sie spaming bo latem to faktycznie ruch niewielki
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem? Daruj sobie FK.....
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;Pani to ani to. wdupewłażenie ma chłopakwe krwi i ot taka sytuacja a ja jeszcze do października urlop dopóki nie rozpocznę studiów drugiego stopnia chyba że wcześniej jakąś robotę ogarnę No wlasnie jak to jest z tą tasma? Mam jeden znaczek sline na listwe boczna drzwi nówke z folia, natomiast drugi znaczek byl juz uzyty i przydaloby sie zmienic w nim folie by nie odpadl np na autostradzie, co polecacie z folii 3M? Moze komus zostal maly skrawek i za piwko by mi podeslal? A tak wogole to kolego nie wiem czy ci nie odleci ja jak spojler na klapę w sedanie zamontowałem i postawiłem na słońcu to odleciał dopiero klej do szyb pomógł dobrze że podczas drogi nie zgubiłem Edytowane 18 Sierpnia 201411 l przez patryk10015
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem?Daruj sobie FK.....Mówisz że wogule nie da się na tym jeździć? Polatalo by to do lata następnego, czy udręką będzie?
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l panowie i panie a powiedźcie mi w czym może tkwić przyczyna że co jakiś czas tak się dzieje a mianowicie: jeżdżę chwilę i podczas jazdy wyłącza się ESP w taki sposób że nie mogę go ponownie włączyć przyciskiem na desce dopiero zgaszenie i odpalenie fury pomaga nie robi się dość często ale co jakiś czas i ostatnio zauważyłem to po obfitych opadach deszczu a błędu na kompie nie ma związanego z tym problemem
Opublikowano 18 Sierpnia 201411 l Chłopaki w końcu udało mi się nagrać to charczenie w mojej audi. Poniżej link do wrzuty żeby odsłuchać. Dajcie na maksa głośność. Na samym początku słychać najgłośniej. A uzyskałem to jadąc na 2 biegu wciskając pedał gazu i puszczając w zakresie obrotów 1700. Obroty spadały i znów gaz do 1700 i znowu piszczałem. Wtedy było to najbardziej słyszalne. Liczę na waszą pomoc bo zaczyna mi to działać na nerwy http://rics3.wrzuta.pl/audio/9OwFvW8SNLl/audia4b6charczenie