kajzera Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 kojazy ktos numer podszybia? Ja kojarze haha
serfin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Oo kurde Tomek a widzialem ktos mial na allegro nowke za dobre pieniadze, ale Ty zapewne chcesz dorwac tam w Norway hm?
kajzera Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W aso podobne ceny ,a nawet było taniej jak sprawdziłem jakieś miesiąc temu... http://allegro.pl/ory-podszybie-kpl-rynienka-odrzutnik-audi-a4-b6-b7-i4505913992.html W aukcji masz numery ...
tomcrack27 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W aso podobne ceny ,a nawet było taniej jak sprawdziłem jakieś miesiąc temu... http://allegro.pl/ory-podszybie-kpl-rynienka-odrzutnik-audi-a4-b6-b7-i4505913992.html W aukcji masz numery ... dzieki siusiaku
kajzera Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Luzik ,mnie też by się przydała przydała pełna :-)
serfin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 To w dieselkach pożałowali Wam tych oslon? U mnie zarowno w B6 2.5tdi jak i w obecnej B6 1.8T obecne byly te pelne oslony
kajzera Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak jakoś wyszło , w mojej poprzedniej na WJ - tach też była wiesz w której serfin grrrrr ,a teraz muszę rezac hahaha Wiesz biedny kraj jeszcze biedniejsze fury :-) Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez kajzera
andr3i Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Auto przywrocone do mocy seryjniej.... Dzis program robim
wladi Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Siemanko memory five wladi i wszystko jasne :-)
serfin Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 chlopaki kupujac uszczelke od pokrywy zaworow, ogarne to sam czy lepiej dac dla specjalisty moj silniczek 1.8T AVJ, wiadomo poci sie z tyłu i przy gazowaniu cos tam delikatnie poci sie i kapie mi na goraca obudowe katalizatora a wtedy mozna poczuc zapach oleju parujacego oraz po zgaszeniu auta ten dzwiek smazenia sie tego oleju na katalizatorze, takze cos tam musze ustawic czy tylko odkrecic sroby zdjac gorna pokrywe stara uszczelke oczyscic polozyc nowa uszczelke pokrywe i zakrecic kluczem dynamo?
kajzera Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Serafin sprawdź jeszcze sobie ,przy termostacie jest taką zatyczka od płynu chlodzacego ,mi uszczelki i plastik tej zatyczki sparcial i też lecialo :-) tylko mój był BFB niewiem czy to szefostwo jest u ciebie
Wandej Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Auto przywrocone do mocy seryjniej.... Dzis program robim Co nie gralo?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
dariuszqw Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wandej jak masz skręcony gwint? Chodzi mi o cm od ziemi :-P
secio84 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 chlopaki kupujac uszczelke od pokrywy zaworow, ogarne to sam czy lepiej dac dla specjalisty moj silniczek 1.8T AVJ, wiadomo poci sie z tyłu i przy gazowaniu cos tam delikatnie poci sie i kapie mi na goraca obudowe katalizatora a wtedy mozna poczuc zapach oleju parujacego oraz po zgaszeniu auta ten dzwiek smazenia sie tego oleju na katalizatorze, takze cos tam musze ustawic czy tylko odkrecic sroby zdjac gorna pokrywe stara uszczelke oczyscic polozyc nowa uszczelke pokrywe i zakrecic kluczem dynamo?Do ogarniecia samemu bez problemu. Tylko z doswiadczenia kup sobie pozadny silikon dodatkowo taki jak VIKTOR RAINZ i dobrE odtlusc uszczelke itp zaloz nowa na silikonie i napewno nie bedzie sie pocic nic przez dlugi czas.
andr3i Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wandej Bylo troche elementow do wymiany ogolnie Ale do spadku mocy przyczynila sie DV'ka
Wandej Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wandej jak masz skręcony gwint? Chodzi mi o cm od ziemi :-Pnie mierzylem:wink: Ale przod jest w c**j nisko delikatnie mówiąc:decayed: Kat pochylenia koła 1,5 stopnia po za norma:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi