Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Pany jaka jest różnica między pompą vacum 038145209C i 038145209N bo według Etki mam z końcówką N a na allegro są z C.... Acha i ewentualnie jak brać to Luk czy Bosch... mi znajomy serwisant polecił Boscha, i taką też kupiłem.
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Jak pęknięta to do wymiany, zresztą za dużo też już jej nie zostało...Jak to nowe tarcze synek Też mi wygląda na tył po zaciągniętym ręcznym Synek a te renty to tak fabrycznie robią?
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Jak pęknięta to do wymiany, zresztą za dużo też już jej nie zostało...Jak to nowe tarcze synek Też mi wygląda na tył po zaciągniętym ręcznym Synek a te renty to tak fabrycznie robią? Klocek nie bierze po całości i zostaje z korozją
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Jak pęknięta to do wymiany, zresztą za dużo też już jej nie zostało...Jak to nowe tarcze synek Też mi wygląda na tył po zaciągniętym ręcznym Synek a te renty to tak fabrycznie robią? Klocek nie bierze po całości i zostaje z korozją To ja wiem od czego robi się rant, tylko czemu nowe tarcze mają rant....
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Jak pęknięta to do wymiany, zresztą za dużo też już jej nie zostało...Jak to nowe tarcze synek Też mi wygląda na tył po zaciągniętym ręcznym Synek a te renty to tak fabrycznie robią? Klocek nie bierze po całości i zostaje z korozją To ja wiem od czego robi się rant, tylko czemu nowe tarcze mają rant.... No nowe nie miały
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Jak pęknięta to do wymiany, zresztą za dużo też już jej nie zostało...Jak to nowe tarcze synek Też mi wygląda na tył po zaciągniętym ręcznym Synek a te renty to tak fabrycznie robią? Klocek nie bierze po całości i zostaje z korozją To ja wiem od czego robi się rant, tylko czemu nowe tarcze mają rant.... No nowe nie miały To nie pierd*l że tarcze są nowe
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Pany szybkie pytanie.Kupiłem sobie klimatronik pod 2 din na przyszłość. Czy żeby go sprawdzić wystarczy, że odepnę swój stary i podepnę ten kupiony, czy muszę jeszcze coś do tego kodować żeby to hulało?
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Takiego kompletu Recaro jeszcze nie widziałem http://allegro.pl/audi-a4-b6-1-8t-190km-bex-navi-s-line-recaro-i4551809993.html Karol brałeś nowa?memory five wladi i wszystko jasne :-) Tak nową, akurat mogłem wziąć w mega cenie. Ale wiem że te króćce regenerują, także popytaj w okolicy, albo przyjeżdżaj w nasze rejony Moja ciekła także musiałem wymienić
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Rantu nie mają te tarcze tzn takiego wyczuwalnego pod palcem. Klocek nie bierze po całości i jest taki rudy nalot na tarczach. To są tarcze 245mm z tylu i po obydwóch stronach tak mi klocki biorą... Dlaczego tak się dzieje? Poza tym ręcznego nie używam :-) Tu jeszcze jedna fota. Widać na miej coś co mają świeże tarcze. Chodzi mi o takie skośne rysy...
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Pany szybkie pytanie.Kupiłem sobie klimatronik pod 2 din na przyszłość. Czy żeby go sprawdzić wystarczy, że odepnę swój stary i podepnę ten kupiony, czy muszę jeszcze coś do tego kodować żeby to hulało? podlacz i sprawdz nic wiecej nie trzeba Edytowane 28 Sierpnia 201411 l przez andr3i
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Karol to co nie opłaca się brać używki? memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Karol to co nie opłaca się brać używki? memory five wladi i wszystko jasne :-) A da radę to jakoś samodzielnie uszczelnić?Bo to przeważnie pewnie uszczelnienie pada. CEna nowej poraża
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Wladi , Jozek dilda które zamówiliście dzisiaj wysłałem Wladi tak jak prosiłeś rozmiar "kongo"
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Pany czy 600 zł za kierownice z A5 trójramienną z poduchą ale bez multi to dobra cena? Edytowane 28 Sierpnia 201411 l przez jerzu