Opublikowano 2 Września 201411 l weź wkomponuj takiego pionka czy innego c**ja muja niefabrycznego żeby miało wygląd i chociaż podobne oświetlenie z resztą. c**jnia totalna, wole zachować oem wygląd i w miarę moeć funkcjonalne do mp3 navi i radio niż najebane bluetoothów usb i nie wiadomo czego jeszcze. w dodatku nie wsystkie porozumiewają się z FISem - czyli górne pole nieaktywne i wk***ia.
Opublikowano 2 Września 201411 l Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha
Opublikowano 2 Września 201411 l Panowie, co sądzicie o zestawie rozrządu Gates? Można śmiało zakładać do 1.8t?
Opublikowano 2 Września 201411 l Pany wracajac do coming home modul centralnej elektryki mam taki 8E0 907 279 E czy jest opcja bez wkladania dodatkowego urzadzenia zrobienie coming home? Czy niestety musze obejsc sie smakiem.
Opublikowano 2 Września 201411 l Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha Ja bede wrzucal 2 -raz Rns-a , i wiem ze ta kasa jest słusznie wydana kazdny kto zmieni to to powie :) Wiesz gdzie mozesz znaleść fajnego RNS-a .. :) sam go tam montowałem hahaha
Opublikowano 2 Września 201411 l czyli masz instalacje high. wrzucasz moduł F kabelki kodowaniw i masz clh
Opublikowano 2 Września 201411 l Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha Ja bede wrzucal 2 -raz Rns-a , i wiem ze ta kasa jest słusznie wydana kazdny kto zmieni to to powie :) Wiesz gdzie mozesz znaleść fajnego RNS-a .. :) sam go tam montowałem hahaha Aaa u Tomka czy Krzycha? Tomek zmienil na Leda to wiem ale jak byl ostatnio u mnie to nie bylo zq bardzo czasu aby pobawic sie tym RNSem. Edytowane 2 Września 201411 l przez serfin
Opublikowano 2 Września 201411 l Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha Ja bede wrzucal 2 -raz Rns-a , i wiem ze ta kasa jest słusznie wydana kazdny kto zmieni to to powie :) Wiesz gdzie mozesz znaleść fajnego RNS-a .. :) sam go tam montowałem hahaha Aaa u Tomka czy Krzycha? Tomek zmienil na Leda to wiem ale jak byl ostatnio u mnie to nie bylo zq bardzo czasu aby pobawic sie tym RNSem. W S-Linie na WJ -tach :p hahaha w dowodzie caly czas jestem właściciel :p wiec bierz śmiało , powiesz tylko ze ci pozwoliłem PS. dostałes PW odemnie ?? :p
Opublikowano 2 Września 201411 l Bede mial w tym miesiacu 2 nocki na miescie z RD ( a miasto 70tys mieszkancow wiec nie duze) jak znow mi napatoczy sie Twoja byla niunia i ta gadzina to zrobie mu "kontrole" ale powiem Tobie szczerze, że cos ostatnio jej nie widze na ulicach mego miasta :/ Edytowane 2 Września 201411 l przez serfin
Opublikowano 2 Września 201411 l Bede mial w tym miesiacu 2 nocki na miescie z RD ( a miasto 70tys mieszkancow wiec nie duze) jak znow mi napatoczy sie Twoja byla niunia i ta gadzina to zrobie mu "kontrole" ale powiem Tobie szczerze, że cos ostatnio jej nie widze na ulicach mego miasta :/ Może na urlop poleciała Fajnie Fajnie by było jak by ci sie trafiła obczaj jaki ma przebieg na blacie jak ja ją sprzedawał miała 340 tyśi :) Martwiłem sie troszke na poczatku ze mozę nie zgłosiłem do urzędu umowy ,ale jak byłem ostanio w PL to pięczatka była wiec kamień mi spał z serca
Opublikowano 3 Września 201411 l Pany wracajac do coming home modul centralnej elektryki mam taki 8E0 907 279 E czy jest opcja bez wkladania dodatkowego urzadzenia zrobienie coming home? Czy niestety musze obejsc sie smakiem.Modul F do tego kabelki id lustra i przelacznika Kodowanie I smiga Wiazke pod clh wlacznik auto i lustro fotochrom mam jakbys chcial
Opublikowano 3 Września 201411 l Yeeep... Nic jeszcze nie wyklulo sie. Terminy byly w przedziale 22sierpien-5wrzesnia, jak nie nastapi ro kojca tygodnia to 8ego ma byc polozona do szpitala