Opublikowano 14 Października 201411 l Nie chce kto komplet do zamontowania servotronic? Przekładnia z B7 po przelocie 67tys km, przekaźnik i kompletna wiązka do przekładni do kabiny. Wszystko P&P
Opublikowano 14 Października 201411 l Panowie, chce mieć MF w kierownicy w B6. Wystarczy zmienić sam trapez z poduszką kupić, czy muszę całą kierę?
Opublikowano 14 Października 201411 l Panowie, chce mieć MF w kierownicy w B6. Wystarczy zmienić sam trapez z poduszką kupić, czy muszę całą kierę?Multifinkcje masz w kierownicy a nie w poduszcze memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 14 Października 201411 l Panowie, chce mieć MF w kierownicy w B6. Wystarczy zmienić sam trapez z poduszką kupić, czy muszę całą kierę?Multifinkcje masz w kierownicy a nie w poduszcze memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie mieszaj cycu. W b6 jest w poduszce
Opublikowano 14 Października 201411 l Z tego co pamietam to trapezik, moduł n i poducha. Sent from my iPhone using Tapatalk No i taśma z odpowiednia ilością pinów Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 14 Października 201411 l Moduł mam zamontowany. O taśmie i łączniku wiem. Chodzi mi tylko, czy wystarczy kupić dam trapez i wszystko pasuje p&p
Opublikowano 14 Października 201411 l Wreszcie w domu . Na szczęście po ciężkim dniu pracy i załatwianie spraw z mieszkaniem czekała w domu na mnie bardzo miła przesyłka z częściami do mojego A4, albowiem w dniu dzisiejszym przyszło do mnie zawieszenie gwintowane
Opublikowano 14 Października 201411 l Cała S4 do przywiezienia tylko czy brac ? ;d ktos cos chce ? Jak błotniki przód zdrowe to zaklepuje :-)
Opublikowano 14 Października 201411 l Na szczęście po ciężkim dniu pracy... czekała w domu na mnie bardzo miła przesyłka tak to ja się ciesze, jak mi żona da
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło.