Opublikowano 3 Listopada 201411 l Jest oki ale nie należy do nowych. A orientuje cie się czy jak wstawię kiere z b8 albo z okrągła poduszka trzeba cos zmieniać
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Witam! Koledzy czy mogl bym prosic o jakis namiar na kogos kto ogarnia sprawe adaptracji licznikow w B6-B7 ? Chodzi mi o kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto zakodowal by mi obecny licznik aby po zamianie skrzyni na 6-cio biegowa HCF licznik dzialal poprawnie gdyz jak wiadomo owa skrzynia jest bez tzw. impulsatora. Z gory serdecznie dziekuje.
Opublikowano 3 Listopada 201411 l Cwiara ale on z Wrocka Ok dzieki , jak trzeba bedzie to polece do Wroclawia, wiem , ze jest tez ktos z okoloic Poznania ale nie moge sobie przypomniec imienia a po zmianach na forum zadne moje zachowane linki z forum nie dzialaja.
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Witam. Przymierzam się do kupna webasto. Mam na oku Thermo top C. Warto brać za 1600zł? Koleś mówi że kompletne. Jest też pilot z centralką i zegar. Wypowie się ktoś?
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Siema z rana. Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-)
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Siema z rana. Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-) napisz do kolegi Mario on Ci wytłumaczy
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Pany oddam po kosztach zaślepkę poduchy b7 3 ramienna. Kupiłem dla siebie ale plan uległ zmianie
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Wiela chcesz170zl dałem i tyle bym chciał bo wyjalem ja tylko z paczki i zobaczyłem jak stan i jest perfekt:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Siema z rana. Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-) napisz do kolegi Mario on Ci wytłumaczy Kolega Mario nie wchodzi za często na forum z tego co widzę.
Opublikowano 4 Listopada 201411 l ile w ASO ranka 1nk pod manual kosztuje ? chociaż mniej więcej Józwa jak dzwoniłem to mi krzyknęli w ASO 270pln ...ja kupiłem na aledrogo ramke+gałke aluminium+mieszek za 120zł
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Siema z rana. Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-) napisz do kolegi Mario on Ci wytłumaczy Kolega Mario nie wchodzi za często na forum z tego co widzę. http://a4-klub.pl/index.php?/user/13314-uhu2/ pisz do Zbycha jak nieori webasto to pomoze choc z ori tez pewnie ogarnie Pisałem, ostatnio był 2 listopada Edytowane 4 Listopada 201411 l przez mateusz16
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Napisałem do Mario o póki co cisza. Teraz posłałem info do Zbyszka Oglądałem jakieś zestawy na allegro http://allegro.pl/okazja-webasto-thermo-top-c-diesel-analogowe-i4584688671.html Jest to coś wartę, czy lepiej ori szukać?
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Witam! Koledzy szanowni ponawiam prosbe a mianowicie jak ktos z Was zna to moge prosic o jakis namiar na kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto po zamianie skrzyni biegow na HCF ogarnolby FIS-a w Mojej B6 aby poprawnie dzialal bez tzw. impulsatora ? Wiem , ze kolega Cwiara zajmuje sie takimi sprawami ale to troche daleko do niego z Gorzowa Wlkp. , jak nie bede mial wyjscia to pojade do niego ale wolal bym kogos blizej.