Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest oki ale nie należy do nowych.

A orientuje cie się czy jak wstawię kiere z b8 albo z okrągła poduszka trzeba cos zmieniać

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!

Koledzy czy mogl bym prosic o jakis namiar na kogos kto ogarnia sprawe adaptracji licznikow w B6-B7 ?

Chodzi mi o kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto zakodowal by mi obecny licznik aby po zamianie skrzyni na 6-cio biegowa HCF licznik dzialal poprawnie gdyz jak wiadomo owa skrzynia jest bez tzw. impulsatora.

Z gory serdecznie dziekuje.

Opublikowano

Cwiara ale on z Wrocka

Opublikowano

Cwiara ale on z Wrocka

Ok dzieki , jak trzeba bedzie to polece do Wroclawia, wiem , ze jest tez ktos z okoloic Poznania ale nie moge sobie przypomniec imienia a po zmianach na forum zadne moje zachowane linki z forum nie dzialaja.

Opublikowano

Ale do 1/4 jak jedziesz to tydzien wolnego minimum... :grin::grin::grin::banan:

Opublikowano

Witam. Przymierzam się do kupna webasto. Mam na oku Thermo top C. Warto brać za 1600zł? Koleś mówi że kompletne. Jest też pilot z centralką i zegar. Wypowie się ktoś?

Opublikowano

Siema z rana.

Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-)

Opublikowano

Siema z rana.

Podepne się pod pytanie Mateusza. Też jestem zainteresowany webastem. Nie znam się na tym wcale, więc może ktoś z Was podpowie co lepiej i jake lepiej....?:-)

napisz do kolegi Mario on Ci wytłumaczy ;)

Opublikowano

Dzięki :-)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Pany oddam po kosztach zaślepkę poduchy b7 3 ramienna. Kupiłem dla siebie ale plan uległ zmianie :wink:

Opublikowano

Wiela chcesz

170zl dałem i tyle bym chciał bo wyjalem ja tylko z paczki i zobaczyłem jak stan i jest perfekt:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ile w ASO ranka 1nk pod manual kosztuje ?

chociaż mniej więcej :wink:

Opublikowano

Siema z rana.

Kolega Mario nie wchodzi za często na forum z tego co widzę.

Opublikowano

ile w ASO ranka 1nk pod manual kosztuje ?

chociaż mniej więcej :wink:

Józwa jak dzwoniłem to mi krzyknęli w ASO 270pln :facepalm: ...ja kupiłem na aledrogo ramke+gałke aluminium+mieszek za 120zł :decayed:

Opublikowano

Siema z rana.

Kolega Mario nie wchodzi za często na forum z tego co widzę.

http://a4-klub.pl/index.php?/user/13314-uhu2/ pisz do Zbycha jak nieori webasto to pomoze :) choc z ori tez pewnie ogarnie

Pisałem, ostatnio był 2 listopada :lol:

Edytowane przez mateusz16

Opublikowano

Napisałem do Mario o póki co cisza. Teraz posłałem info do Zbyszka :decayed:

Oglądałem jakieś zestawy na allegro http://allegro.pl/okazja-webasto-thermo-top-c-diesel-analogowe-i4584688671.html

Jest to coś wartę, czy lepiej ori szukać?

Opublikowano

Witam!

Koledzy szanowni ponawiam prosbe a mianowicie jak ktos z Was zna to moge prosic o jakis namiar na kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto po zamianie skrzyni biegow na HCF ogarnolby FIS-a w Mojej B6 aby poprawnie dzialal bez tzw. impulsatora ?

Wiem , ze kolega Cwiara zajmuje sie takimi sprawami ale to troche daleko do niego z Gorzowa Wlkp. , jak nie bede mial wyjscia to pojade do niego ale wolal bym kogos blizej.