Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ?Jak to na aucie się prezentuje na 1BE tak u mnie to wygląda
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje to jest fota z dzisiaj!? jadziem tam!
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Kozy fchoj:decayed: oj tam niżej nie mogłem bo dużo jeżdżę nie to co Ty
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Magia Twoje 1BE się zepsuło Obniż mówili, bedzie fajnie mówili..... A tak w ogóle to DZieńdoberek Szlachta Edytowane 8 Listopada 201411 l przez Bielun22
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Tomcrac wandej wstawiaj popcorn pilnie poszukiwana tylna poduszka multitronica do ośki w mądrej cenie A widziałeś kiedyś multitronic w quattro Tomek on miał ponoć sprawne 2.5tdi także wiesz
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1 BE obniża o 30 mm ? Ma ktoś jakaś fotę ? Jak to na aucie się prezentuje to jest fota z dzisiaj!? jadziem tam! 03.2013
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et?
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ?
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Ma za***rdalać i ryczeć jak wściekły Takie są objawy zdrowego 3.0 ASN A na poważnie sprawdzić czy olejem nie rzyga , najlepiej kompresje. Tak ogólnie to mało tam jest do psucia
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Andrzeju wstrzymaj sie z wysylka bo moze nagonir jeszcze jednego klienta, kumpel wczoraj sciagnal B7 z niemcowni i moze tez wezmie piora jutro z nim bede gadal w robocie.
Opublikowano 8 Listopada 201411 l 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint