Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komukomu grypke zoładkową tanio :/

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Często małego wożę z przodu, więc się przyda

ale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany :wink:

No gdzie, tak nie można przewozić w żadnym aucie z poduchą....

Opublikowano

I przez to podświetlenie nóg jak i drzwi się nie świeci przy otwarciu?

dokładnie, a także jak masz zamykanie po przekroczeniu 15km/h to po zatrzymaniu i wyjęciu kluczyka nie otworzysz auta od zewnątrz w tych konkretnych drzwiach, albo musisz ciągnąć za klamkę, albo pierdolnąć z kluczyka centralnym, żebyś mógł je otworzyć.

Edytowane przez kaju

Opublikowano

I przez to podświetlenie nóg jak i drzwi się nie świeci przy otwarciu?

dokładnie, a także jak masz zamykanie po przekroczeniu 15km/h to po zatrzymaniu i wyjęciu kluczyka nie otworzysz auta od zewnątrz w tych konkretnych drzwiach, albo musisz ciągnąć za klamkę, albo pierdolnąć z kluczyka centralnym, żebyś mógł je otworzyć.
A gdzieś jest jak to naprawicw?
Opublikowano

Heja, mam pytanko jaki jest nr airbaga kierownicy 3-ramiennej z B7? Czy 4-ramienna i 3-ramienna ma tez sam nr i roznia sie tylko zaslepka w sensie wydrazeniami pod rodzaj kiery?

8E0880201DE 4 ramienna

8E0880201DF 3 ramienna

Dzieki, mam jednak pewne watpliwosci gdyz kupilem airbag, gosc w galerii wstawil fotki poduchy moim zdaniem 3-ramiennej http://imgur.com/wdoaHIV

w opisie aukcji również opisal przedmiot jako poduszke do kierownicy 3-ramiennej jednak nr czesci podal 8E0880201DE i mam watpliwosci. Mozliwe ze ktos zalozyl zaslepke airbaga z 3-ramiennej do poduchy 4-ramiennej? Bedzie to ze sobą grało czy to raczej bubel?

Opublikowano

Heja, mam pytanko jaki jest nr airbaga kierownicy 3-ramiennej z B7? Czy 4-ramienna i 3-ramienna ma tez sam nr i roznia sie tylko zaslepka w sensie wydrazeniami pod rodzaj kiery?

8E0880201DE 4 ramienna

8E0880201DF 3 ramienna

Dzieki, mam jednak pewne watpliwosci gdyz kupilem airbag, gosc w galerii wstawil fotki poduchy moim zdaniem 3-ramiennej http://imgur.com/wdoaHIV

w opisie aukcji również opisal przedmiot jako poduszke do kierownicy 3-ramiennej jednak nr czesci podal

8E0880201DE

i mam watpliwosci. Mozliwe ze ktos zalozyl zaslepke airbaga z 3-ramiennej do poduchy 4-ramiennej? Bedzie to ze sobą grało czy to raczej bubel?
Na foto jest 3 ramienna, bardzo mozliwe ze ja sie jeblem bo podalem z banki
Opublikowano

8E0880201DE 4 ramienna

8E0880201DF 3 ramienna

w opisie aukcji również opisal przedmiot jako poduszke do kierownicy 3-ramiennej jednak nr czesci podal

8E0880201DE

i mam watpliwosci. Mozliwe ze ktos zalozyl zaslepke airbaga z 3-ramiennej do poduchy 4-ramiennej? Bedzie to ze sobą grało czy to raczej bubel?
Na foto jest 3 ramienna, bardzo mozliwe ze ja sie jeblem bo podalem z banki

Tez tak mysle ze 3-ramienna. Moze nr zle odczytal albo co? Aa jakie sa nr kierownicy multi 3-ramiennej z A4 b7 i 3-ramiennej z A6 c6 to sa te same czy sie roznia?

Opublikowano

Często małego wożę z przodu, więc się przyda

ale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany :wink:

No gdzie, tak nie można przewozić w żadnym aucie z poduchą....

Piszesz, że się przyda, młodego wozisz z przodu. Dedukuję, że już nie jeździ w pierwszym foteliku-nosidełku, więc nie wiem po kiego Ci wyłącznik.

Dzieciaki przy poduszce pasażera możesz wozić zawsze i wyłącznie w fotelikach normalnie(nie tyłem) zamontowanych. A tyłem nie, bo w razie wybuchu wbije fotelik w fotel. U mnie mam już czasami dość młodego z przodu, 4lata w maju skończył i całą drogę nadaje: czerwone, wyprzedzaj, inną piosenkę, nie tędy itd...

Opublikowano

Dziecka w foteliku nigdy nie mozna wozic z przodu w foteliku bez znaczenia jakim jesli nie jest wylaczona poducha.

Opublikowano

Dziecka w foteliku nigdy nie mozna wozic z przodu w foteliku bez znaczenia jakim jesli nie jest wylaczona poducha.

Nie masz racji, poczytaj trochę.

Opublikowano

Oczywiście że można wozić z przodu jeżeli fotelik ma być tyłem to wtedy poducha musi być wyłączona :wink:

Edytowane przez wladi

Opublikowano

Oczywiście że można wozić z przodu jeżeli fotelik ma być tyłem to wtedy poducha musi być wyłączona :wink:

Wladi taki zorientowany...czyżbyś się szykował :P

Opublikowano

Artur chyba raczej woziłem teraz chyba kolej na Ciebie :P

Opublikowano

Ostatnio mialem przygode z niebieskim i pierwsze co pytal czy poduszka jest wylaczona przy czym dzidzia siedziala przodem do kierunku jazdy. Podobnie jest w stanach, tam nawet bez fotelika dziecko przewozone z przodu musi miec wylaczona poduszke.

Opublikowano

ale ze co? że ja? że gdzie? :D

Opublikowano

No właśnie że co że gdzie że kiedy? :grin:

Opublikowano

że z kim? :decayed:

Opublikowano