Opublikowano 29 Listopada 201411 l lepiej 16 na zime i coś większego na lato niż i lato i zima na 17 odrazu inne przelożenie mocy na jezdnię by było
Opublikowano 29 Listopada 201411 l ale na takiej szerokości to jeszcze nie to co trzeba będzie jak moc 200+ będzie
Opublikowano 29 Listopada 201411 l w końcu wrzuciłem zimowy setup, przynajmniej kolejki nie było w serwisie Przesiadka z 18'' 245 na 17'' 215 to tak jak wyrezać servotronik BIGI to co ja mam powiedzieć jak zrzuce 17/235 na 15/195 :D Na przyszly sezon kupuje 18'' 225 może będzie troche lepiej
Opublikowano 29 Listopada 201411 l to tak jak ja, ja teraz latam tylko z tego względu że na takich oponach fele kupiłem a szkoda było wywalać dobrych opon do śmietnika bo nikt na to się nie połaszczył Edytowane 29 Listopada 201411 l przez patryk10015
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can .
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Zawsze można na lato dać niżej na gwincie, fele 8.5 J i oponka 205/45/18. I dobrze wyglada, bo jest naciąg przez co niżej zejdzie i jest lekko na kierze i baku Tyle, że ten rozmiar opon widziałem tylko w run flacie, więc będzie troszkę twardziej
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can . jak z emulatorem? przecież w b6 ori tak się wyłącza
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Aaa właśnie, bo chciałem zapytać. Wcześniej był poruszany temat zmiany zdjęcia w profilu B6 Division, ruszyło coś w temacie? Moje jest już lekko nieaktualne - kolor i tablica rejestracyjna się tylko zgadza
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Wie ktoś może czy się da, a jak się da to jak zrobić żeby radio nie gasło po zgaszeniu silnika a dopiero po wyjęciu kluczyka? Concert na płyty z emulatorem can . jak z emulatorem? przecież w b6 ori tak się wyłącza Bez emulatora nie podświetlały się przyciski radia z tego co pamiętam i nie było wyświetlania na fisie .
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Albo kodowanie było zjebane, albo cany przerwane na drodze licznik-radio... emulatory stosowało się w przedliftowych B5
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Ale nie działało podświetlenie bez tego . Na fisie tez nic niema narazie bo niechce mi się kabla prowadzić
Opublikowano 29 Listopada 201411 l jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych
Opublikowano 29 Listopada 201411 l jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych skąd taka nazwa firmy ? czemu nie np : SZCZAROL :grin: :grin:
Opublikowano 29 Listopada 201411 l jakby coś, to zapraszam http://markon.sklep.pl/ przy stretchu a4-klub ma ceny takie, jak w ogłoszeniach komercyjnych teraz pewnie przed świętami zacznie się ruch