Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 no i gt te auta to i tak nic specjalnego I nie obrażaj więcej auta jozka
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność ) i w nocy na terytorium wroga... ug9? Ja mam kleber hp2 i stwierdzam że nic więcej z opony zimowej wycisnąć się nie da Jak ma być gruba opona to michelin albo pirelli wiesz co, no zobacze, grabarz mówi, że ma UG8 i jest mega szczęśliwy, jak będą lipne, to pojade mu do d*py nakopać - mi dwa razy nie mów
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ej ja mówiłem ze miałem ug8, zapomniałem Ci powiedzieć ze sprzedałem [emoji14]
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 i tu przykład tego co napisałem. dwie za***iste fotki zostały zjebane - oczywiście z całym szacunkiem, tym bardziej dla Ciebie Tomek za chęci i robotę, jest to oczywiście tylko moja opinia no pewnie, każdy mówi jak uważa Można by to ogarnąć jakoś, kadrując poszczególne zdjęcia tak aby zostawić górę wolną na napis. Tylko czy każde zdjęcie umożliwia takie kadrowanie ? pewnie nie
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Może rzeczywiście lepiej odpuścić bo się bałagan zrobi chociaż potestować możesz
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 my tu gadu gadu... a oficjalnie powiem, że mamy dwóch nowych członków divisionu szczęśliwcy zostaną poinformowani już wkrótce
biggman Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Albo po prostu doklejajcie na dole zdjęcia nick. Zdjęcia nie będą zasłonięte i się też nie porozjeżdżają
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Albo po prostu doklejajcie na dole zdjęcia nick. Zdjęcia nie będą zasłonięte i się też nie porozjeżdżają Mądrego zawsze warto posłuchać
biggman Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Np. coś takiego, oczywiście czcionka do ustalenia
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 biggman, myślałem o tym, ale wtedy trzeba by zapodać odstępy między zdjęciami. W takiej konfiguracji jak jest teraz, myliłoby się górne zdjęcia z dolnymi
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 biggman, myślałem o tym, ale wtedy trzeba by zapodać odstępy między zdjęciami. W takiej konfiguracji jak jest teraz, myliłoby się górne zdjęcia z dolnymi ktoś kumaty zobaczyłby, że jak jest nick w pierwszej linijce od góry to reszta też raczej tak jest
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność ) i w nocy na terytorium wroga... ug9? Ja mam kleber hp2 i stwierdzam że nic więcej z opony zimowej wycisnąć się nie da Jak ma być gruba opona to michelin albo pirelli ja mam pierli snowsport 2 225/40/40 i jest mega wyglad i mega dobrze się jeździ
biggman Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 No to dodać jeszcze jakieś białe tło pod nickiem np. tak.
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Karola propozycja mi leży najbardziej skoro już tak się uparliście
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 biggaman, wtedy byłoby idealnie git Domin jutro chyba jestem w MM Wandej nie chce mi sie szukac Ty masz 19 czy 18?
biggman Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Albo po prostu doklejajcie na dole zdjęcia nick. Zdjęcia nie będą zasłonięte i się też nie porozjeżdżają Mądrego zawsze warto posłuchać
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Artu daj znac jak ju bedziesz , ja cały dzionek w domku takze widze Cie a oszukista ma 19 troche mysle o takich do mnie na wiosne Wandej daj PW ile zaplaciles za felgi
Rekomendowane odpowiedzi