Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VcJ08gB.jpgmtq43qn.jpg

no i gt te auta to i tak nic specjalnego :D

:ssij: I nie obrażaj więcej auta jozka :przebiegly:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur żartowałem :huh:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo :wink: ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność :whistling: ) i w nocy na terytorium wroga...

ug9? Ja mam kleber hp2 i stwierdzam że nic więcej z opony zimowej wycisnąć się nie da :wink: Jak ma być gruba opona to michelin albo pirelli :wink:

wiesz co, no zobacze, grabarz mówi, że ma UG8 i jest mega szczęśliwy, jak będą lipne, to pojade mu do d*py nakopać - mi dwa razy nie mów :grin:

Opublikowano

Ej ja mówiłem ze miałem ug8, zapomniałem Ci powiedzieć ze sprzedałem [emoji14]

Opublikowano

VcJ08gB.jpgmtq43qn.jpg

VcJ08gB.jpgmtq43qn.jpg

i tu przykład tego co napisałem. dwie za***iste fotki zostały zjebane - oczywiście z całym szacunkiem, tym bardziej dla Ciebie Tomek za chęci i robotę, jest to oczywiście tylko moja opinia :wink:

no pewnie, każdy mówi jak uważa :)

Można by to ogarnąć jakoś, kadrując poszczególne zdjęcia tak aby zostawić górę wolną na napis. Tylko czy każde zdjęcie umożliwia takie kadrowanie ? pewnie nie

Opublikowano

Może rzeczywiście lepiej odpuścić bo się bałagan zrobi :kwasny: chociaż potestować możesz :wink:

Opublikowano

my tu gadu gadu... a oficjalnie powiem, że mamy dwóch nowych członków divisionu :naughty: szczęśliwcy zostaną poinformowani już wkrótce :wink:

Opublikowano

Albo po prostu doklejajcie na dole zdjęcia nick. Zdjęcia nie będą zasłonięte i się też nie porozjeżdżają

Opublikowano

Albo po prostu doklejajcie na dole zdjęcia nick. Zdjęcia nie będą zasłonięte i się też nie porozjeżdżają

Mądrego zawsze warto posłuchać :decayed::thumbup1:

Opublikowano

Np. coś takiego, oczywiście czcionka do ustalenia

przyklad.jpg

Opublikowano

biggman, myślałem o tym, ale wtedy trzeba by zapodać odstępy między zdjęciami. W takiej konfiguracji jak jest teraz, myliłoby się górne zdjęcia z dolnymi

Opublikowano

biggman, myślałem o tym, ale wtedy trzeba by zapodać odstępy między zdjęciami. W takiej konfiguracji jak jest teraz, myliłoby się górne zdjęcia z dolnymi

ktoś kumaty zobaczyłby, że jak jest nick w pierwszej linijce od góry to reszta też raczej tak jest

Opublikowano

kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo :wink: ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność :whistling: ) i w nocy na terytorium wroga...

ug9? Ja mam kleber hp2 i stwierdzam że nic więcej z opony zimowej wycisnąć się nie da :wink: Jak ma być gruba opona to michelin albo pirelli :wink:

ja mam pierli snowsport 2 225/40/40 i jest mega wyglad i mega dobrze się jeździ :P

Opublikowano

No to dodać jeszcze jakieś białe tło pod nickiem np. tak.

przyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpgprzyklad2.jpg

Opublikowano

dliwLp9.jpg

biggaman, wtedy byłoby idealnie

Opublikowano

dliwLp9.jpg

:good:

Opublikowano

Karola propozycja mi leży najbardziej skoro już tak się uparliście :wink:

Opublikowano

dliwLp9.jpg

:good:

git :)

Domin jutro chyba jestem w MM

Wandej nie chce mi sie szukac Ty masz 19 czy 18?

Opublikowano

Mądrego zawsze warto posłuchać :decayed::thumbup1:

:kox::drinks:

Opublikowano

Artu daj znac jak ju bedziesz , ja cały dzionek w domku takze widze Cie :decayed:

a oszukista ma 19 :P

troche mysle o takich do mnie na wiosne

Wandej daj PW ile zaplaciles za felgi