cocoo24 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Siema, Panowie ma ktoś domowy sposób na przesuniecie elektrycznego fotela do tyłu? Nie działa silniczek i za nic w świecie nie wiem jak go przesunąć Jak byś chciał to silniczek taki bym miał na opych ok, ale najpierw muszę to wymontować ps. ile za silniczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A jak zrobić reset z poziomu przycisków na nawigacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nic to nie dało, jakby płyta w środku się jakoś zablokowała czy coś. Da radę ją jakoś wyjąć z navi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie mozesz jej wysunac tak? Wciskasz Eject i nic tak? Skad masz nawi? Kupowales tu na forum? Od kogo? I wazne pytanie, jakie radio siedzialo wczesniej przed RNSE? A tak w ogóle to od 31 grudnia codziennie w robo na dyżurze w godz 9-17 siedze i tak do srody wyłacznie. Ani sylwka ani dlugiego weekendu ani wolnego wtorku ni ma :/ niesmak, że uuuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nic to nie dało, jakby płyta w środku się jakoś zablokowała czy coś. Da radę ją jakoś wyjąć z navi? Navi da sie wyjac ale potrzebujesz do tego 4 wyjmakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie mogę wysunąć, mogę sobie eject wciskać i wciskać. Navi z forum od siemian-a. A przed tym siedział concert II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A czyli nie miales przed rnsem innego radia 2dinowego? Bo np Concert III ma inaczej rozwiazany uklad zasilania we wtyczce Fakra tam pin 15 z 16 mostkuje sie bo radio nie pojdzie, ale potem pod rnse to trzeba usunac pin 16 bo moze cos sknocic ale chyha nie musi? Skad masz przejsciowke? Zobacz czy masz pin 16 czy puste gniazdo, ta przejsciowka to nowka z allegro brales pod Rnse z 2 malymi wtyczkami u dolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja tez wczesniej mialem concert II i wszystko na przjesciowkach bez lutowania i po porawnym kodowaniu wszystko gra jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A i jak dlugo masz tego rnse podlaczonego w aucie? Chodzil kilka tygodni miechow bez problemow czy juz pierwszego dnia zaczęła Tobie ta RNSE eariowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tomek, masz to w większym formacie ? Gdzie to na fejsie odnaleźć ? Niestety nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A czyli nie miales przed rnsem innego radia 2dinowego? Bo np Concert III ma inaczej rozwiazany uklad zasilania we wtyczce Fakra tam pin 15 z 16 mostkuje sie bo radio nie pojdzie, ale potem pod rnse to trzeba usunac pin 16 bo moze cos sknocic ale chyha nie musi? Skad masz przejsciowke? Zobacz czy masz pin 16 czy puste gniazdo, ta przejsciowka to nowka z allegro brales pod Rnse z 2 malymi wtyczkami u dolu?Wszystko miałem od siemian-a i grało już ze 3 miesiące więc w tej kwestii wszystko ok. Byłem przed chwilą w aucie i schował się wyświetlacz, widocznie po odłączeniu aku coś mu się poprawiło. Zaraz pójdę dokładnie sprawdzić. A tak btw. ma ktoś już nowe mapy pod led-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Mam mapy pod leda i nie kasują pl menu ;-) Edytowane 4 Stycznia 2015 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ooo ubiegla mnie Bestia mialem juz zarekomenddowac Ciebie [emoji14] RicS3 a plytke juz wysuwa po wcisnieciu eject rnska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board obadam na żywo za kilka dni A czyli nie miales przed rnsem innego radia 2dinowego? Bo np Concert III ma inaczej rozwiazany uklad zasilania we wtyczce Fakra tam pin 15 z 16 mostkuje sie bo radio nie pojdzie, ale potem pod rnse to trzeba usunac pin 16 bo moze cos sknocic ale chyha nie musi? Skad masz przejsciowke? Zobacz czy masz pin 16 czy puste gniazdo, ta przejsciowka to nowka z allegro brales pod Rnse z 2 malymi wtyczkami u dolu?u mnie był concert 2, symphony 2 i po wsadzeniu rns-e bangla bez przeróbek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board cyknełem Ci do znajomych na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board cyknełem Ci do znajomych na FB I tak nie polubi tematu o Twoim aucie[emoji14]olew:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board cyknełem Ci do znajomych na FB Józek jak tam się impreza w sobote udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 AIR RIDE on board cyknełem Ci do znajomych na FB Józek jak tam się impreza w sobote udała Godnie było , Wy jesteście asy, kurde żebym nie miał roboty to wsiadam w auto i za***rdalał bym do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Oj tam asy...następnym razem zapraszamy do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi