Maniu. Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Uszanowanko Ma ktoś w posiadaniu szablon obrysu lamp przednich USa? Kolega chce pomodzić lampy i by się przydał Klapa US już jest Do B6 szablon nie jest potrzebny. Dotnie sobie folie po znakach(prążkach) na lampie.Tyle, że folia szału nie robi. I dawno jej już nie mam, Ok, dzięki. Pokombinujemy z pozycją USa i powinno na razie styknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy Szerokość felgi 9J• Odsadzenie ET 29PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Kaju nie piertol bo zaraz wytartym wałkiem dostaniesz....ps. grozisz mi ? Wandej ja tam nie wiem gdzie ty po 22 dorabiasz i mało mnie to interesuje :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pany jak sprawdzić jaki mam nacisk na przednią oś? Chce kupić springi H&R do 4x4 i tam są wyszczególnione w katalogu 2 typy bis 1140 kg zulässige Vorderachslast (I) : 29 368-1 VA mehr als 1140 kg zul. Vorderachslast (II) : 29 368-2 VA Mam klasę wagową 0JH czyli 8 kategoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jedz na stacje kontroli i niech sprawdza na wadze przednia oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 tylko tu chodzi raczej o dopuszczalny nacisk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1.9 w manualu na 99% będzie do 1140kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie, taka sytuacja: Dzisiaj pojechałem do NAV-CARu w Gdańsku z zapytaniem o koszt wymiany gniazda anteny GPS w RNSe. Odpwiedź kolesia zwaliła mnie z nóg - 500 zł Aż mnie zamurowało. Zapytałem....50 zł, nie 500 zł ??? Na to koleś...500 zł, bo trzeba płytę wymieniać. Sam nie wiem co o tym myśleć. Po krótkiej rozmowie dowiedziałem się również, że do GPSa musi być specjalny kabel, o który bardzo trudno i stąd taka cena. Z drugiej zaś strony antena GPS na 5m kablu kosztuje 30 zł, a to nie jest odpowiedni kabel???? Poradźcie coś Panowie, może mieliście podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy Szerokość felgi 9J Odsadzenie ET 29 PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło Co masz na mysli "po rolowaniu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Armi ty malowałeś swoje bbsy? Tak, kupiłem je białe ale malowałem (malowanie systemowe) u naszego niegdyś klubowego kolegi Michała. http://felgi-profil.pl/regeneracja_felg/ Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy Szerokość felgi 9J Odsadzenie ET 29 PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło Co masz na mysli "po rolowaniu"? Poszerzaniu błotników rolką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 tylko tu chodzi raczej o dopuszczalny nacisk.... Tabliczka znamionowa prawde Ci powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1.9 w manualu na 99% będzie do 1140kg podziękował, w takim razie potrzebuje H&R czerwonych 29368-1 , tamte z nr 29368-2 są niebieskie i od 1140kg i akurat miałem je w fajnej cenie do wyrwania ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie jaki jest nr zbiorniczka wody z uchwytem do osłony plastikowej która przychodi na d zbiorniczek wspomahania i spryskiwaczy Szerokość felgi 9J Odsadzenie ET 29 PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera Tak to wyglądało u mnie 9" et 30 z tyłu 225/35 po rolowaniu nie tarło, przód wykręcona śrubka z nadkola rolowane nadkola opona 215.35 przy skrecaniu tarło Co masz na mysli "po rolowaniu"? Poszerzaniu błotników rolką. Ile taka impreza kosztuje i jak to sie odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Robiłem to sam, trochę nagrzewałem lakier opalarką a maszynke miałem od kumpla z DE Edytowane 31 Stycznia 2015 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) 1.9 w manualu na 99% będzie do 1140kg podziękował, w takim razie potrzebuje H&R czerwonych 29368-1 , tamte z nr 29368-2 są niebieskie i od 1140kg i akurat miałem je w fajnej cenie do wyrwania ........ nówki czy używki ? A ile to obniżają ? - 35 mm ? Edytowane 31 Stycznia 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Turzol nie bierz h&r chyba ze gwint. Twarde okrutnie i tył skacze jak zaba Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1.9 w manualu na 99% będzie do 1140kg podziękował, w takim razie potrzebuje H&R czerwonych 29368-1 , tamte z nr 29368-2 są niebieskie i od 1140kg i akurat miałem je w fajnej cenie do wyrwania ........ nówki czy używki ? A ile to obniżają ? - 35 mm ? -40mm, prawie nówki miałbym za mniej niz 400pln. Wandej to jakie kupić żeby siadło podobnie jak H&R? Eibach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Prokit masz -30 i -35 p/t a sportline masz -45 -50 p/t i na pewno będą bardziej komfortowe. Prokit to 560zl bodajże za nowki i sportline maks 600zl Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 -40 na zawieszeniu 1 BE ciekawe jak by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi