Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gąbeczka :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: powiedzcie jak to jest z przepisami dotyczącymi obrysu w samochodach.. Podobno nie wolno mieć światełka pomarańczowego..? Jeśli nie można to jakim prawem nowe samochody tak jak bmw, volvo, range rover a ostatnio widziany ciężarowy samochód posiadają obrys w postaci pomarańczowej zaróweczki. Oni mogą a inni nie? Ja teraz mam obrys i jak władza mi będzie chciała zajumać dowód to nie oddam bo inni mają i jeźdzo :-P

Naciapane z Zetki

Ktoś coś? Serfin Ty chyba znasz się na prawie :-P

Naciapane z Zetki

Opublikowano

:hi: powiedzcie jak to jest z przepisami dotyczącymi obrysu w samochodach.. Podobno nie wolno mieć światełka pomarańczowego..? Jeśli nie można to jakim prawem nowe samochody tak jak bmw, volvo, range rover a ostatnio widziany ciężarowy samochód posiadają obrys w postaci pomarańczowej zaróweczki. Oni mogą a inni nie? Ja teraz mam obrys i jak władza mi będzie chciała zajumać dowód to nie oddam bo inni mają i jeźdzo :-P

Naciapane z Zetki

Ktoś coś? Serfin Ty chyba znasz się na prawie :-P

Naciapane z Zetki

Samochody ciężarowe mogą mieć obrysy.

A volvo, range rover czy nowe bmw mają je homologowane bo tak wyjeżdzają z fabryki (i są dopuszczone na rynek europejski), więc nie moga się doczepić.

Opublikowano

edISvok.jpg

Opublikowano

Dokladnie tak, nowe auta tj Citroeny maja lampy z xenonem nie wymagajace spryskiwaczy bo sa to nowe konstrukcje i maja zarniki ze slabsza sila swiatla. I wszystko zalezy od wiedzy kontrolujacego i jego znajomosci w konstrukcji europejskich lamp tj A4 B6 :) zobaczy obrysowki zrobi Halt bo pomysli ze moze sa to lampy USA. Pooglada zobaczy na lampie homologacje ze jest EU i pomysli no ok ale takic lamp w wersji EU nie bylo a jak zauwazy jeszcze klejenie lamp to bedzie juz w 100% pewien ze lampy byly przerabiane i moze zabrac dowod rejestracyjny bo homologacja lamp z A4 B6 na EU tynek nie przewidywala tych obrysowek. Takze wszystko zalezy na kogo napotkasz i jak bardzo bedzie wnikliwy

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

edISvok.jpg

mógłby dać większe końcówki np ultery 90 już by wyglądały normalnie , a te takie sobie :D

Opublikowano

Te koncowki to seria z fabryki. Faktycznie porazka fele jako takie listwy w drzwi tez a koncowki beee. Nie znam tego auta ale wyglada mi to na tanie efekciarskie aluski i listwy ala S4 z laminatu z allegro za psi pieniadz

Chyba ze to aluski z A5 pomalowane na czarno ale nie widze za dobrze wzoru na fonie

Opublikowano

:hi: Jak to jest z rączkami drzwi, (panale wlączników swiateł) chciałbym je wyjąć i zregenerować. Nie obejdzie ze bez sciagania tapicerki ? Coś tam czytałem ale wole potwierdzić :D

Opublikowano

Nic nie regeneruj kup przelaczniki new albo z B7 ale bedzie rzezba z kablekami i wtyczkami albo zamienniki z alledrogo dla B6 ale nie znam drugiej opcji organoleptycznie ja wybralem pod gorke ale ori tj przyciski z B8

Opublikowano

No dobra, ale trzeba tapicerke zrzucic ? czy da rade to jakos wyjąc na szybko "pod blokiem" :D

Opublikowano

No dobra, ale trzeba tapicerke zrzucic ? czy da rade to jakos wyjąc na szybko "pod blokiem" :D

Trzeba zrzucić, ale to nie żaden problem przeciez

Te koncowki to seria z fabryki. Faktycznie porazka fele jako takie listwy w drzwi tez a koncowki beee. Nie znam tego auta ale wyglada mi to na tanie efekciarskie aluski i listwy ala S4 z laminatu z allegro za psi pieniadz

Chyba ze to aluski z A5 pomalowane na czarno ale nie widze za dobrze wzoru na fonie

Listwy są ori i na takie wygladaja
Opublikowano

No nie problem, ale pod blokiem w taka pogode nie bardzo robota :)

Opublikowano

Trzeba zrzucić, ale to nie żaden problem przeciez

Listwy są ori i na takie wygladaja

dokładnie, a i alusy nie wygladaja lipnie

Opublikowano

Nic nie regeneruj kup przelaczniki new albo z B7 ale bedzie rzezba z kablekami i wtyczkami albo zamienniki z alledrogo dla B6 ale nie znam drugiej opcji organoleptycznie ja wybralem pod gorke ale ori tj przyciski z B8

To w b7 inaczej jest niż w b6 ? :) kurna a ja obie strony kupiłem :) dużo roboty żeby pod b6 pasowało?
Opublikowano

poszukiwana lampa z avanta - obojętnie która, byle uszkodzona do testôw i za koszty przesyłki :whistling:

Będziesz ledy pakowal

naciepane z GT-I9195

będę :wink: decyzja zapadła, przy cenie ledów jaką mam to nic tylko kombinować, mam też magika, który jest w stanie oszukać MCE high, więc kwestia czasu... koncepcja podobna jak miałem w B5 (jeśli widziałeś), ale bardziej dopracowana - szczegółów nie zdradzę, efekt końcowy to reakcja światła, wygląd lamp zostanie jak na żarówkach :wink:
To jak zrobisz podeślij pw chętnie zobaczę chyba że masz zdjęcie tym z b5

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

za dnia jeszcze na starej koncepcji:

duppa_zps05e09217.jpg

DSC06839A_B_C_tonemapped_zps1016b2bc.jpg

a jak to w nocy świeci to muszę poszperać tu i tam, ale znajdę

Opublikowano

za dnia jeszcze na starej koncepcji:

duppa_zps05e09217.jpg

DSC06839A_B_C_tonemapped_zps1016b2bc.jpg

a jak to w nocy świeci to muszę poszperać tu i tam, ale znajdę

Ja myślałem żeby zrobić ledy na dole lampy tak jak powinno być i na gorze gdzie przeciwmgielny na gorze coś w stylu trójkąta a na dole coś w stylu prostokąta.

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Tutaj trochę szarawo było, na samej pozycji moja i bidzia:

DSC07839.jpg

a tutaj w nocy pozycja:

DSC07802.jpg

i na stopie:

DSC07804.jpg

dla jasności zanim polecą uwagi i hejty: w B6 będą gęściej LEDy i nie będzie widać, że jest to w ogóle zrobione w LEDach - w B5 też trzeba się było przyjrzeć, nie raziło to też nie wiadomo jak, tylko świeciło tak, jakby było żarówka - z resztą od moich lamp 3/4 battalionu zaraz robiło tego moda i chłopaki nadal na tym patencie jeżdżą...

Ja myślałem żeby zrobić ledy na dole lampy tak jak powinno być i na gorze gdzie przeciwmgielny na gorze coś w stylu trójkąta a na dole coś w stylu prostokąta.

naciepane z GT-I9195

kwestia indywidualna, ja jestem chory na punkcie OEM, dlatego chcę zachować całkowicie OEM wygląd, z tym, że tutaj z małym plusikiem :wink:

Edytowane przez kaju

Opublikowano

To czekam na foty jak ogarniesz

naciepane z GT-I9195