Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.

Kup sobie ori ledy audi. Fortuny nie kosztuja :)

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Dokładnie. Ja kupiłem ori, mam prawie 1,5 roku i świecą jak nowe.

Edytowane przez Patryś

Opublikowano

Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.

Kup sobie ori ledy audi. Fortuny nie kosztuja :)

A ile kosztują ori led-y? Ma ktoś jakieś numery?
Opublikowano

Hej
wracajac do tematu jak pytałem ile dostane za a4 b6 w sline
chciałbym za to około 20 tys
mam 2 fotki bo znalazłem w telefonie,sprzedam na to na szybko? mam inne a4 na oku i stąd pytanie 2 auta mi sie zbedne

10962011_10205779087746170_1473694_n.jpg11003955_10205779087346160_77723854_n.jp

Opublikowano

Chłopie, zrób normalne fotki, opis etc, jak ktoś ma Ci podać info ile dostaniesz......za to co na zdjęciach, hmm.......10 tyś max... :facepalm:

Opublikowano

W tym wątku auta nie sprzedasz. Wystaw je na allegro

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line

(chyba że lotka jest ori )

Opublikowano

Kierwa pojechałem na miasto zamknąłem auto, otworzyłem pojechałem do następnego marketu, zamknąłem auto, wracam i d*pa, drzwi kierowcy się nie otwierają. Ręce mi opadły. :facepalm:

Wpadam do domu, vaguje i nic. Zero błędów a drzwi dalej się nie otwierają. Miałem dość bo dopiero co jakiś pół roku temu zmieniałem zamek w drzwiach.

W..urwiłem się, auto do garażu, wyszedłem drzwiami pasażera, zacząłem napierdzielać po drzwiach w okolicach zamka, łapie za klamkę i jeb. Drzwi się otwierają normalnie.

Brak słów. :facepalm:

Opublikowano

Patryś Czas oddać szrota na złom [emoji14]

Opublikowano

Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.

Opublikowano

Daniel szkoda mi. Napewno tak szybko jej nie sprzedam. Aktualnie to szukam drugiej fury. :P

Opublikowano

Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.
Siema . A w 2002 w ogóle był jakiś zewnetrzny sline ? :) Chyba tylko zawias .
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

02r zewnętrzny pakiet to zawias,felga,znaczki i to było wszystko
Opublikowano

02r zewnętrzny pakiet to zawias,felga,znaczki i to było wszystko

Dokładnie, mój jest z tego roku i w takim pakiecie. W środku mniej się zmieniło, bo doszły listwy na progi od 2003r. Jeśli się nie mylę oczywiście :wink:

Opublikowano

Daniel szkoda mi. Napewno tak szybko jej nie sprzedam. Aktualnie to szukam drugiej fury. :P

Patryś , żeby tylko takie problemy były to i tak będzie dobrze. Najwazniejsze że silniczek jeździ i sie nie psuje. Kumpel kupił nowego hjundaja i przy 100 tys na silnik odmówił posłuszeństwa :facepalm: :facepalm: :facepalm:

wiadomo że nie można porównywać koreańskiego szmelcu do Audi no ale jak na nowe auto z salonu za prawie 80 kafli to tak nie teges :wink:

Opublikowano

Ja mam 2003 rok i miałem pełen pakiet wewnętrzny s-line ale np listw na progach s-line nie było tylko zwykłe czarne :huh:

Czyli tak, jak u mnie. Choć znajomy ma z 2003 i ma cały wewnętrzny, razem z listwami. Może kwestia miesiąca........Nie ważne co miały, ważne co maja obecnie :banan:

Opublikowano

5921eded79aeabdd0fe493d235ce1b50.jpg

wiosna!!! :kox: