Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:hi: chłopaki jest jakis zestaw naprawczy tj pod jakims numerkiem paczuszka srubek do przykrecenia oslony silnika i skrzyni biegow? Chcialbym miec to zrobione jak nalezy a na alledrogo to jakies shit pseudozamienniki chyba co maja niewiele wspolnego z ori srubkami/wkretami?

wysłane z Galaktycznej S5

ja w serwisie kupowalem komplet bodajze 65 zeta czy cos

Tomek w którym serwisie brałeś ten zestaw spinek/srobek do oslony silnika/skrzyni? w PL czy na Północy? jak w PL to gdzie i czy mieli od ręki? w salonie SKody dostanę to?

Kup z exeo http://skodaauto.com.pl/zestaw-mocowania-dolnej-oslony-silnika-skoda-superb-i-vw-passat-b5-audi-a4-seat-exeo-p-4302.htmltego już nigdy nie zgubisz...

Opublikowano

:hi: chłopaki jest jakis zestaw naprawczy tj pod jakims numerkiem paczuszka srubek do przykrecenia oslony silnika i skrzyni biegow? Chcialbym miec to zrobione jak nalezy a na alledrogo to jakies shit pseudozamienniki chyba co maja niewiele wspolnego z ori srubkami/wkretami?

wysłane z Galaktycznej S5

ja w serwisie kupowalem komplet bodajze 65 zeta czy cos

Tomek w którym serwisie brałeś ten zestaw spinek/srobek do oslony silnika/skrzyni? w PL czy na Północy? jak w PL to gdzie i czy mieli od ręki? w salonie SKody dostanę to?

w skodzie to dostaniesz

Opublikowano

dankeschön :hi:

Opublikowano

dankeschön :hi:

taniej Ci wyjdzie jak pójdziesz do metalowego i kupisz zestaw blaszek i wkrętów do nich. Mi taki zestaw ojciec zafundował i zapłaciłem coś koło 12 zł? I trzyma za***iście a miałem kupować zestaw z exeo.
Opublikowano

Panowie przy feldze 8x18 ET43 opona 225/40 będzie git? Zapewne przydałyby się też dystanse żeby jakoś to wyglądało? Jakie radzicie założyć na przód i tył?

Drugie pytanie - do kogo na forum mogę się zgłosić w sprawie sprężyn Eibach ewentualnie H&R? Mam parę pytań, a nie ogarniam tematu zawieszenia :facepalm:

jakby co to mam H&R - 35 mm

Opublikowano
Opublikowano

:dancing:

Opublikowano

Witam mam pytanie do tych co jezdzili na felgach Five Flat 18" 8.5J ET 45 jakie mieliscie dystanse zalozone do nich bo mi w mojej b6 lekko obdzieraja nadkole od srodka a przymierzalem tylko na sucho bez opony opony mam 215/40/18 mam nadzieje ze profil nie za duzy no i gwint AP do tego

i nie wiem jakie kupic te dystanse 15mm 20mm czy moze 25 mm tak zeby to jakos wygladalo najlepiej zeby felga byla na rowno z blotnikami

prosl bym o pomoc :D

Opublikowano

Pokaz jak b6 sie prezenci na flatach, bo widzialem tylko jedna fotke ;)

Opublikowano

ja chyba za tydzień wrzucam koło letnie jak dystansy dojadą na tył

Bierz przykład z ludzi i zakładaj czarny sufit :) czeka na Ciebie niedaleko :D
Ja narazie inne graty muszę po ogarniać niż sufit
Opublikowano

ja chyba za tydzień wrzucam koło letnie jak dystansy dojadą na tył

Bierz przykład z ludzi i zakładaj czarny sufit :) czeka na Ciebie niedaleko :D
Ja narazie inne graty muszę po ogarniać niż sufit
No ja niestety narazie ze względu na finanse też oszczędnie lecę :) . Rezygnuje z hybrydy i fmic na rzecz k03s i dsmic . Może w przyszłym roku :D .
Opublikowano

:dancing:

Tak mi głowa pęka że nie mam sił nawet przesłuchać :decayed:

Opublikowano

Panowie przy feldze 8x18 ET43 opona 225/40 będzie git? Zapewne przydałyby się też dystanse żeby jakoś to wyglądało? Jakie radzicie założyć na przód i tył?

Drugie pytanie - do kogo na forum mogę się zgłosić w sprawie sprężyn Eibach ewentualnie H&R? Mam parę pytań, a nie ogarniam tematu zawieszenia :facepalm:

ośka czy q?

Opublikowano

ośka :decayed:

Opublikowano

Magic na jakiej wysokości masz skrecony tył? Nadkole od ziemi.

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć :D

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć :D

Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku :wink: