Opublikowano 21 Marca 201511 l Jak tu żyć jak tu pić, jak brać zalewa sie w sztos daleko od szos :/ wysłane z Galaktycznej S5
Opublikowano 22 Marca 201511 l Pany nie ma ktoś na handel kompletnego wydechu z 2.5tdi? Na allegro jest tego trochę ale jednak wolałbym kupić coś takiego na forum od osoby która wie co sprzedaje.
Opublikowano 22 Marca 201511 l slo po twoim wykonie w bt na kakaoke zgłaszam cię do x-faktora To było wczoraj karaoke? :shock3: Jego do x-factor a Wladiego znowu do you can dance
Opublikowano 22 Marca 201511 l slo po twoim wykonie w bt na kakaoke zgłaszam cię do x-faktora To było wczoraj karaoke? :shock3: Jego do x-factor a Wladiego znowu do you can dance przez chwile było , ale tak śpiewali że chyba ktoś wyciszył nagłośnienie
Opublikowano 22 Marca 201511 l slo po twoim wykonie w bt na kakaoke zgłaszam cię do x-faktora To było wczoraj karaoke? :shock3: Jego do x-factor a Wladiego znowu do you can dance W DZISIEJSZYM ODCINKU TAŃCA Z GWIAZDAMI WYSTĄPI PARA NR 10 : WLADI iiii ... :grin: :grin: Dzięki mordy również za kolejny super zlot
Opublikowano 22 Marca 201511 l slo po twoim wykonie w bt na kakaoke zgłaszam cię do x-faktora To było wczoraj karaoke? :shock3: Jego do x-factor a Wladiego znowu do you can dance W DZISIEJSZYM ODCINKU TAŃCA Z GWIAZDAMI WYSTĄPI PARA NR 10 : WLADI iiii ... :grin: :grin: Dzięki mordy również za kolejny super zlot Sory ryju że nie ograliśmy razem moskala i kolkova w piłkarzyki ale albo byłem nayebany albo spałem
Opublikowano 22 Marca 201511 l Miejscoweczka fajna, pasowaloby pomyslec cos na za rok, zeby pojechac na dluzej i jakos w miare wkrecic sie w towarzystwo.
Opublikowano 22 Marca 201511 l slo po twoim wykonie w bt na kakaoke zgłaszam cię do x-faktora To było wczoraj karaoke? :shock3: Jego do x-factor a Wladiego znowu do you can dance W DZISIEJSZYM ODCINKU TAŃCA Z GWIAZDAMI WYSTĄPI PARA NR 10 : WLADI iiii ... :grin: :grin: Dzięki mordy również za kolejny super zlot Sory ryju że nie ograliśmy razem moskala i kolkova w piłkarzyki ale albo byłem nayebany albo spałem no to trenujemy przez najbliższy rok i z palcem w ... następnym razem i pokażemy
Opublikowano 22 Marca 201511 l Ee też bym pograł w piłkarzyki, tylko z Jędrkiem pograłem chwile ale później już nie chciał Działo się oj działo