Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie oponki 225/40/R18 czy 235/40/R18 na felgę 8.5? Nie będą się zbyt szybko zużywały przy 225, pojawi się lekki naciąg.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dawaj 225 :wink:

Opublikowano

225 to standard.

215/40 - będziesz mieć naciąg a komfort jak to przy 18.

W poprzednim sezonie mialem 215/35 i nie polecam jak ktoś wiecej jeździ ale 215/40 jak najbardziej,

Edytowane przez Armi

Opublikowano

oki dzięki :good: Kupię 225, miałem jeden sezon 245 rzucało w koleinach i na kiepskich drogach trzeba było uważać

Opublikowano

o widzisz myślałem że przy 8,5 235 to standard

Opublikowano

Bo tak jest. Opony 225 dedykowane sa do 8"
Opublikowano

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Naprawdę? Byłem przekonany, że standardowy rozmiar opon do 18 to 225/40. Tak jak 225/45 do 17.

Opublikowano

Przy 17" fabrycznie było 235/45/17.

Opublikowano

ja na 8j mam 235/40/18.. na tabliczce też tak mam.. :kwasny: ale na przyszły rok dam węższe opony.

Opublikowano

Panowie oponki 225/40/R18 czy 235/40/R18 na felgę 8.5? Nie będą się zbyt szybko zużywały przy 225, pojawi się lekki naciąg.

Karol zobacz u mnie w temacie. Ja mam 225 / 40 / 18 i 8.5J

Co do naciągu, to zależy od opony. U mnie na dwóch kołach jest delikatny a na dwóch praktycznie nie ma. Opony to Bridgestone ale dwa różne modele

Opublikowano

Przy 17" fabrycznie było 235/45/17.

Zalezy jaka felga.

Naprawdę? Byłem przekonany, że standardowy rozmiar opon do 18 to 225/40. Tak jak 225/45 do 17.
Zalezy jaka felga. Szerokosc opony dobierana jest w zaleznosci od szerokosci felgi, a takze od mocy pojazdu. Profil w zaleznosci od wielkosci felgi i masy auta.
Opublikowano

Siemka Bałagany!!!

Opublikowano

Panowie i Panie przepraszam, że w tym wątku ale jako użytkownik forum od kilku lat do chwili obecnej nikogo nie oceniałem i nie właziłem w d*pę jak co niektórzy i z pełną świadomością o konsekwencjach wynikających z tego posta uważam , że dla zmotywowania co nie niektórych vipów powinna powstać nowa grupa.... vip mega c**jozzza , z pozdrowieniem dla tych którzy poczuli się urażeni :hi: nie będę się tłumaczył czemu i po co ale po prostu co niektórzy zrobili tu sobie prywatny folwark uważając się za lepszych od tkz. przeciętniaków....Pozdrawiam normalnych użytkowników forum :hi:

Opublikowano

Rozdupczyłeś system tym postem bo... nastała tu dead silence :/

No offense

Opublikowano

narazie cisza :decayed:

Opublikowano

Teraz tu bunt :naughty:

Opublikowano

Panowie i Panie przepraszam, że w tym wątku ale jako użytkownik forum od kilku lat do chwili obecnej nikogo nie oceniałem i nie właziłem w d*pę jak co niektórzy i z pełną świadomością o konsekwencjach wynikających z tego posta uważam , że dla zmotywowania co nie niektórych vipów powinna powstać nowa grupa.... vip mega c**jozzza , z pozdrowieniem dla tych którzy poczuli się urażeni :hi: nie będę się tłumaczył czemu i po co ale po prostu co niektórzy zrobili tu sobie prywatny folwark uważając się za lepszych od tkz. przeciętniaków....Pozdrawiam normalnych użytkowników forum :hi:

Brawo za odwagę ale nie wygrasz z tym systemem. Sam sie o tym kiedyś przekonałem na własnej skórze i postanowiłem że nie będę sie więcej na ten temat wypowiadał bo to i tak nic nie zmieni :facepalm: .

...kolesiostwo :facepalm::wink:

...po drugie pomyśl co by sie działo na tym forum jak by nie było moderatorów i adminów :kox: , jest regulamin i trzeba go przestrzegać. Wiem że rajty na tyłku cisną i chciało by sie pocisnąć co nie których ludków ale nie ma robić brudu w kolejnym miejscu.

Jak masz coś do kogoś to mu to wywal na PW.

Pozdrawiam :hi:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Hehe sorki za ta date [emoji14] taki ze mnie fotograf. No gdyby nie te b5tki i b7mka to fajne 'dywizjonowe' foto nawet.

Tak sie napatrzylem na te Wasze fury ze juz z Gwertym zaczynam poszukiwania jakiejs dla mnie :)

Wytnie się te truchła (b5,b7) i będzie spoko foto :decayed: To nie fury tworzą naszą paczkę :naughty:
Andrzeju żeby ktoś Ciebie nie powycinał [emoji12]
Opublikowano

Miszka przecież wiesz ze pocisk na PW nie uwalnia tak ciśnienia jak zjechanie kogoś publicznie :wink::naughty:

Antszej PW

Edytowane przez Bielun22