Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema. Panowie jest ktoś z Sopotu ? Potrzebuje namiar na nocleg weekendowy w miarę tani ;) i propozycje miejscowych melanżowni bo chcemy się spodlić z żoną urodzinowo ;).

Opublikowano

Matibat, a Ty za Treflem, czy Polfarmexem jesteś? :)

Opublikowano

Siema. Panowie jest ktoś z Sopotu ? Potrzebuje namiar na nocleg weekendowy w miarę tani ;) i propozycje miejscowych melanżowni bo chcemy się spodlić z żoną urodzinowo ;).

Grande Sopotiera

Opublikowano

pisz do Tomeksa, on ogarnia temat ;)

Opublikowano

Ok :)

Opublikowano

Matibat, a Ty za Treflem, czy Polfarmexem jesteś? :)

Ja wogole to z polfarmexu jestem ?
Opublikowano

Pozia ma bezprzerwy jakies halo do nas ?

Co proszę ?

Problemy z czytaniem?

Tapnięte z SGS5

Wujek PW czeka :wink:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Pany po dwóch sezonach moje good yeary powiedziały że kończą kadencje. Powiedziałem sobie że już nie wywalę ponownie tyle kasy na dwa sezony więc co byście polecili w rozsądnej cenie i jakości. Oponki 18"

I drugie. Mam 100 euraczy do wydania luźne i zastanawiam się na co by je tu wydać do auta. Jakieś pomysły.

Opublikowano

No idzie idzie , ale jak ktos leci w CH to tak musi byc :(

Opublikowano

Przerabiał ktoś temat z piszczącym hamulcem? Myślałem, że zmiana na nowe tarcze i klocki pomoże, ale jednak nie :facepalm:

Chodzi o lewy przód, stary klocek ścierał gdzieś połową okładziny od wewnętrznej strony, drugi był OK. Rozbierałem to już 2 razy i wszystko wygląda w porządku, a dalej piszczy. Gdy nacisnę hamulec ustaje. Tłoczek chodzi, nie jest zapieczony.

Opublikowano

Dzięki kumpel sie sam tutaj jutro zarejestruję i będzie dłubał swoją brykę.

Opublikowano

Przerabiał ktoś temat z piszczącym hamulcem? Myślałem, że zmiana na nowe tarcze i klocki pomoże, ale jednak nie :facepalm:

Chodzi o lewy przód, stary klocek ścierał gdzieś połową okładziny od wewnętrznej strony, drugi był OK. Rozbierałem to już 2 razy i wszystko wygląda w porządku, a dalej piszczy. Gdy nacisnę hamulec ustaje. Tłoczek chodzi, nie jest zapieczony.

Mi jak nie raz piszczą to ogień tak 100km/h i hebel aż bląby z zębów lecą :kox: zawsze pomaga. Gdzieś czytałem że na klockach robi sie jakaś warstwa od delikatnego hamowania. Dlatego od czasu do czasu trzeba dobrze dać po heblach :kox:

Wysłane z Ipka

Edytowane przez miszka

Opublikowano

http://allegro.pl/samsung-galaxy-s6-g920f-32gb-16mpix-lte-lollipop-i5191945272.html

kurcze chciałem sobie tel zmienić ale trochę cena mnie przeraza , bo podobno fajny telefonik, poczekam aż spadnie o tysiaka :decayed:

Polecam S6, w wersji EDGE. Zajedwabisty jest, mam na sklepie wersję demo, bawiłem się na szkoleniu pełnoprawną wersją i powiem szczerze, że będzie to kosa pod żebra dla "japka".
Opublikowano

Dobra od teraz kto cos tu napisze w Temacie BT i VIPÓW i innyc poleci do kosza!

Opublikowano

Powie ktoś jaka moze być przyczyna pacjent avf 04 R

3e8604d5deda72ff1e9b98dc0ca799f7.jpg

Sent from my Iphone 6

wejdź w pierwszy post, zrobiłem tam odnośnik do kodów usterek, może coś Ci podpowie z tym pierwszym, bo ten drugi jakiś sporadyczny :wink:
Opublikowano

A pany taka zagadka. Ostatnio myłem auto i karcherem trochę poleciałem po zaciskach, całych hamulcach itp. Wsiadam do auta i piii error że się klocki kończą myślę ok gdzieś się woda dostała albo coś. Wpadam do garażu gaszę auto, palę na nowo wszystko ok.

Jadę dwa dni później do PL i na trasie bang znowu klocki myślę co jest. Staje, gaszę auto, odpalam i ok. Ale kilka razy na trasie zaś to samo aż ciągle się świeciło.

W PL zaś jeździłem cały dzień i nic a na wieczór zaś pach..

Ktoś coś?

Opublikowano

Pewnie ciśnieniem po czujniku dałeś i cos tam teraz nie łączy , rozłącz kabelek i podłącz jeszcze raz i zobacz wtedy

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Wtyczke od czujników klocków mogłeś którąś zalać i zware robi. [emoji6]

nabazgrane z Tapatalka

Edytowane przez WIŚNIA

Opublikowano

ej ale albo mi się zdaje albo dziś padła tu większa frekwencja niż wczoraj na Batalionie :decayed::grin: