Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. +1
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz. Edytowane 14 Kwietnia 201511 l przez poziek
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/ dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz. słabe info słabe,cytaty ze Świętej Księgi to nie Jarek zapodawał
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa.
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Jarek tylko przed odpowiedzią na pytanie czy zaczepki pamiętaj porobić sereeny bo posty potem znikają
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa. +1. Edytowane 14 Kwietnia 201511 l przez biggman
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi z podziękowaniami poczekaj, aż się moje info sprawdzi, bo jeden nawijający non-stop 5 latek na razie mi starcza
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa. wprowadźmy trochę logiki,ponad 90% społeczeństwa w PL to niby chrześcijanie,gdy ktoś wrzuca cytat z mądrej Księgi to zaraz Pastor?
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l z dnia na dzień mam wrazenie że to forum zamienia się w jakieś publiczne wyżalanie się oraz wzajemne mieszanie się z g.....
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Ksieciunie, kto ma swoim aucie listwy S4? Trzeba by mi zmierzyc ile ma tylna listwa drzwiowa s4 szerokosci na dole (czyli ile odstaje) chyba że ktoś ma wiedzę ile mają listwy s-line a ile S4