Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Miałem zwykły shit TA.....ale tak czy siak kazdy gwint jest twardy. Kolega ma wsadzona uzywke KW i jest czuć różnicę między 1BV a jego KW.
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Kupuj 1BV i będziesz zadowolony. Ja kiedyś skusiłem się na gwint i po dwóch latach wróciłem do 1BV. Jest super jeśli chodzi o komfort. Mógłby być z centymetr niżej - to jedyna niedogodność. U Ciebie auto siądzie 2 cm. Co to był za gwint? Przerabiałem już trochę gwintów i tylko te najtańsze były twarde i niewygodne, ja bym już nigdy nie założył 1BV bo jest twarde i mało komfortowe, na temat obniżenia nie wspominam bo dla niektórych to dużo a dla niektórych to mało. Co polecasz z gwintu i jak cena?Co masz u siebie w b7?
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Mam sprezyny z 1BV na handel :-) Dzień Dobry Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Pany kupiłem felgi nowe i muszę kupić wentyle. Ktoś użytkuje takie chowane ? Sprawdzają się ? http://www.tiptopopony.pl/index.php?page=nakretki-na-wentyle Mam takie w zimówkach 17 i wszystko oki
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Pajda ty gwint chcesz? Nie wieże Ja mam tak już jak pisałem 1Be+eibacha siadło 40mm względem serii jest pewien niedosyt,ale nadal jest komfort A tak z innej beczki wczoraj na trasie zamieniłem się wozidłem z kumplem i powiem szczerze że ten setup ryje beret,tylko moc trzeba zwiększyć Pany kupiłem felgi nowe i muszę kupić wentyle. Ktoś użytkuje takie chowane ? Sprawdzają się ? http://www.tiptopopony.pl/index.php?page=nakretki-na-wentyle Mam takie w zimówkach 17 i wszystko oki Turzol mam cuś takiego jak chcesz to wpadnij dziś bo na chacie siedzę
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Grzegorz Ty sie zamieniłes z kumplem by obczaić swoje auto na trasie To juz podchodzi pod pedofilie Ale nic ja tez tak robie
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Daa,ale za obopulną zgodą bo on tez swoje chciał obejrzeć bo fele z renowacji odebrał Żebym fona zabrał to bym fotki robił
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Mam sprezyny z 1BV na handel :-) Dzień Dobry Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Kolego napisz mi pw co i za ile a ja wieczorkiem odezwe sie bo teraz w robocie jestem.Dziekuje
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Pany,potrzebuje gtb2260 do wzdlużnego,znacie jakieś pewne źródło? Brał ktoś może od 'muszki'ma tam cos powystawiane?
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Daa,ale za obopulną zgodą bo on tez swoje chciał obejrzeć bo fele z renowacji odebrał Żebym fona zabrał to bym fotki robił Mowisz jest sztos :-)Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Daa,ale za obopulną zgodą bo on tez swoje chciał obejrzeć bo fele z renowacji odebrał Żebym fona zabrał to bym fotki robił Grzes 18h lekko non stop walka z zawiasem u mnie :-)Wymienione nadkola Zwrotnice Lozyska wszystkie niedoskonalosci w postaci rudej OUT Wahacza Umyty silnik od spodu Oslona alu na nowych mocowaniach DONE :-) Jezdzi sie perdekt [emoji106] Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Mam sprezyny z 1BV na handel :-) Dzień Dobry Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Kolego napisz mi pw co i za ile a ja wieczorkiem odezwe sie bo teraz w robocie jestem.Dziekuje Poszlo[emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Pany,potrzebuje gtb2260 do wzdlużnego,znacie jakieś pewne źródło? Brał ktoś może od 'muszki'ma tam cos powystawiane? Chcesz moge do kumpla zadzwonic dopytacWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Panowie wymieniał ktoś czujnik poziomu oleju na zamiennik? Jak tak to jaki i czy wszystko ok --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Panowie wymieniał ktoś czujnik poziomu oleju na zamiennik? Jak tak to jaki i czy wszystko ok --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Zły pomysł moim zdaniem.W b5 nie sprawdzało sie to,tylko.hella Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l A ile hella? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l A ile hella? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Koszt do b5 jak dobrze pamiętam prawie 3stowyWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Ok dzięki --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Malował ktoś z was el.plastikowe w b6? Pytanie czym ew.jakis link Kupilem bolla czarny ale nic wspolnego z matem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Panowie wymieniał ktoś czujnik poziomu oleju na zamiennik? Jak tak to jaki i czy wszystko ok --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Meyle i Hella śmigają
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Panowie wymieniał ktoś czujnik poziomu oleju na zamiennik? Jak tak to jaki i czy wszystko ok --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Meyle i Hella śmigają Meyle podobna cena? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------