Opublikowano 5 Września 20178 l Panowie jaki jest koszt taki +/- kompletu do montażu kierownicy multi 3ramiennej z B7?
Opublikowano 5 Września 20178 l Zależy za ile kupisz części i czy masz odpowiedzenia taśmę moduł jak masz to sam zakup kiery i poduchy No chyba ze masz poduchę pod trzyramienną kierownice jak tak to przy dobrych wiatrach idzie się w 300 zł zmieścić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 5 Września 20178 l Obecnie mam multi grzana 4ramienna z b6 Same kierownice z B7 z poducha widze od 500 w górę pewnie kwestia tych modułów
Opublikowano 5 Września 20178 l Grzana to raczej rarytas, ciężko Ci będzie znaleźć komplet w dobrej kasie z B7...
Opublikowano 5 Września 20178 l Obecnie mam multi grzana 4ramienna z b6 Same kierownice z B7 z poducha widze od 500 w górę pewnie kwestia tych modułówNie szkoda takiej kiery wymieniać [emoji848] No chyba ze grzania nie potrzebujesz [emoji848] to tylko koszt kiery samej w twoim wypadku [emoji16] poszukaj może kiery z a3 bądź tt albo z a6 c6 z ciętym dołem w prawdzie droższe są ale jak robić coś to raz a dobrze [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Września 20178 l W takich temperaturach przecież nie będzie grzała, chyba poniżej 5 stopni zaczyna grzać.
Opublikowano 7 Września 20178 l Kierownica grzeje po włączeniu grzania fotela kierowcy Ale jestem już chyba na dobrym tropie winowajcy
Opublikowano 7 Września 20178 l Właśnie sprawdziłem, moja,tak jak pisałem wcześniej, nie grzeje w tej temperaturze tj. 14 stopni Kiedy powinna grzać wiem bo mam Edytowane 7 Września 20178 l przez staniek
Opublikowano 7 Września 20178 l kolego mam tez podgrzewana kierownice dzisiaj rano jechalem do pracy i grzala a było ponad 10 stopni na zegarach
Opublikowano 7 Września 20178 l Może od modułu to zależy, ja mam z końcówką M, czy też może od wersji trapezika. Jutro rano zobaczę czy będzie grzała, jak nie zapomnę.
Opublikowano 8 Września 20178 l Kiera dziś rano grzała, 13 stopni było. Ponad to przez noc pamięć mi wróciła kierownica grzeje jeśli wewnątrz auta jest mniej niż 15 stopni. Wcześniej wprowadziłem w błąd pisząc o 5 stopniach na zewnątrz.
Opublikowano 8 Września 20178 l W dniu 3.09.2017 o 12:58, tomekhxc napisał: Nie w PB W dniu 3.09.2017 o 12:14, rrrudy25 napisał: Jak wywalisz srodkowy w seryjnym wydechu to roznicy nie bedzie prawie zadnej Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Okazało się, że przepuszcza łączenie między katalizatorem, a dolotem. Tłumik udało się odratować. Jeden sezon powinien jeszcze śmigać, a co do wywalenia środkowego to chłop mówił, że dźwięk byłby nie do zniesienia Powiedział również, że środkowy mam przelotowy czy tak oryginalnie było w 1.8T ?
Opublikowano 11 Września 20178 l https://www.olx.pl/oferta/audi-s4-b6-komplet-tarczy-hamulcowych-345mm-CID5-IDogdMI.html#66a3d9fc7f co sądzicie? brać to??
Opublikowano 11 Września 20178 l Zaciski są w zestawie pisałem z gosciem to co na fotoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Września 20178 l Szukam gałek do bns. Ktoś coś? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka