Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziale ogłoszeń masz chłopaków co handlują częściami ,doradzą i mają ceny spoko 

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
20 godzin temu, Karolwnik napisał:

Potrzebna porada:D szukam dolnego wahacza.  jaka firme polecacie zeby nie udupic kasy a zeby to bylo na lata?

link jak wyglada: https://autogutti.pl/wahacz-zawieszenie-kola-lemforder/13673+01,35,13673~101,a.aspx?gclid=EAIaIQobChMIu__2-LXR1QIVXmcZCh2FBwX6EAQYBCABEgL2qPD_BwE

Pisz do Wandeja......

Opublikowano

Czy samemu da sie zdiagnozowac który element zawieszenia przy kole puka na dziurach? Nigdy nie miałem wielowachacza a tu już jest trochę tych elementów: :)

Opublikowano

Samemu ciężko, conajmniej dwie osoby, ewentualnie jedź na trzepaki, ale z góry mówie, że i to nie zawsze potrafi wskazać na konkretny element zawieszenia, który nam stuka przy wielowahaczu ...

Opublikowano

Najlepiej to chyba by było całość zdemontować i sprawdzić ręką jak stoją sworznie, czy sztywne czy wyrobione i luźne... Ale wiadomo, że roboty kupa i nie każdemu się chcę... Ale to naprawdę najlepszy sposób na sprawdzenie :P

Opublikowano

Nie szuka ktoś 3-ramiennej kierownicy s-line z multifunkcją?

Kupiłem do A3 ale poduszka z A3 nie pasuje, więc nie będę montował tej kierownicy.

350zł z KW, do drobnej negocjacji jeśli trafi się konkretny kupiec.

Opublikowano

A które elementy w naszych audi po wynontowabiu wymagają korekcji zbieżności czy po każdym ?

Opublikowano

Panowie/Panie jaką pianę aktywną kupic? Najchętniej produkt o dobrym stosunku cena -> jakośc ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, staniek napisał:

Panowie/Panie jaką pianę aktywną kupic? Najchętniej produkt o dobrym stosunku cena -> jakośc ;)

Polecam aktywna pianę od abdl . Cena może dosyć wysoka ale robi robotę i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkie produkty od abdl. 

Opublikowano

Pany mam nowy ori gril dolny do zderzaka S4 wersja chrom, chętnie zamienie go na tego samego do S4, ale z ori czarną ramką :cool1:

Opublikowano
Dnia 13.08.2017 o 18:10, Dominik93 napisał:

Polecam aktywna pianę od abdl . Cena może dosyć wysoka ale robi robotę i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkie produkty od abdl. 

Kupię tą którą polecasz, albo Shiny Garage, która też podobno jest dobra (trochę już poczytałem na ten temat :decayed:)

Jeszcze jakiś szampon, ręczniki, rękawicę, jakieś QD itp.

Takie tam moje pierwsze kroki w tej materii ;)

Pozdr

Opublikowano
Godzinę temu, staniek napisał:

Kupię tą którą polecasz, albo Shiny Garage, która też podobno jest dobra (trochę już poczytałem na ten temat :decayed:)

Jeszcze jakiś szampon, ręczniki, rękawicę, jakieś QD itp.

Takie tam moje pierwsze kroki w tej materii ;)

Pozdr

Lepiej się pilnuj bo kosmetyki do auta potrafią zajrzeć głębiej do kieszeni niż żona w Sephorze:grin:

Opublikowano

Zna ktoś może numer śruby torx25 trzymającej rączkę przy podsufitce? Ukręciłem swoją a nie chce jakiegoś badziewia wkręcać...

Opublikowano

znalazłem...

N 10488201

Opublikowano

@staniek z ADBL bardzo fajne piany są, jak i inne produkty ;) jak coś to wal i dobierzemy ;) 

Opublikowano

Panowie, czy zawala się może komuś stary ori filtr paliwa do Bfb ? 

Chciałbym pozyczyc na parę dni bo mam problem z odpalaniem po nocy i obstawiam że filtr paliwa cofa mi paliwo . 

Ktoś,coś? 

Proszę o PW . 

Stawiam flaszkę :)

Opublikowano
Chciałbym pozyczyc na parę dni bo mam problem z odpalaniem po nocy i obstawiam że filtr paliwa cofa mi paliwo . 
Ktoś,coś? 
Proszę o PW . 
Stawiam flaszkę [emoji4]
No bez przesady, zamiast flaszki kup nowy filtr paliwa przecież co nie kosztuje majątku
Opublikowano
18 minut temu, pajda napisał:
2 godziny temu, Dominik93 napisał:
Ktoś,coś? 
Proszę o PW . 
Stawiam flaszkę emoji4.png

No bez przesady, zamiast flaszki kup nowy filtr paliwa przecież co nie kosztuje majątku

Jak kupować filtr paliwa to Ori bo zamienniki się nie sprawdzaja a Ori kosztuje ponad 200 zł a pewności nie mam że to filtr cofa paliwa i nie chcę w niepotrzebne koszta się pchać.. 

Opublikowano

Koledzy czy kompletny hak (belka + hak) do sedana i avanta to jedno i to samo czy też są różnice ?

Opublikowano
44 minuty temu, Dominik93 napisał:

Jak kupować filtr paliwa to Ori bo zamienniki się nie sprawdzaja a Ori kosztuje ponad 200 zł a pewności nie mam że to filtr cofa paliwa i nie chcę w niepotrzebne koszta się pchać.. 

Ale bzdury wypisujesz.  Od lat kupuję Mann/Knecht, inni jeżdżą na Bosch/Filtron i jakoś nikt nie ma problemu, żeby ori w ASO kupować.

Edytowane przez nitroo