JawoR36 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 20 minut temu, bjoern napisał: Czy ktoś wie jakby można było taniej dorwać lotkę od riegera? Nr Katalogowy: D 00055244 Producent: Rieger Przez kogoś handlującego częściami czy coś? A nie może być S-line/S4/Ms-Design?
bjoern Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Mogłaby być MS design bo jest większa niż sline, ale rieger jest jeszcze wyższa
JawoR36 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 1 godzinę temu, szczuraz napisał: Mnie robi ten front ms design Brzydki jak noc listopadowa, a jakość leży i kwiczy. Wiem, bo przerzucam tego trochę. Ja bym zakładał ori S-Line.
Karol89 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Panowie ma ktoś schemat bądź informacje jak podłączyć ten przycisk wlewu paliwa ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Dokladalem u siebie taki panel z tym ze mialem wiazke ori pod ten panel .Podlaczylem i dzialalo
Karol89 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Dokladalem u siebie taki panel z tym ze mialem wiazke ori pod ten panel .Podlaczylem i dzialaloAle działało otwieranie klapki wlewu paliwa? Bo bagażnika udało mi się podpiąć ale nie mam pojęcia jak podpiąć klapkę wlewu paliwa pod które piny [emoji17] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Koledzy czy osłona silnika i skrzyni od rezaw plast daje radę? Bo moje ori już na szmelc.
rafi10612 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 46 minut temu, Karol89 napisał: Ale działało otwieranie klapki wlewu paliwa? Bo bagażnika udało mi się podpiąć ale nie mam pojęcia jak podpiąć klapkę wlewu paliwa pod które piny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z tego co pamietam to tak
Karol89 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Z tego co pamietam to takA auto z USA było ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Europejczyk a panel i wiazka od piotra
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 3 godziny temu, JawoR36 napisał: a jakość leży i kwiczy. to jest PUR ?
greg2505 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 1 godzinę temu, RicS3 napisał: Koledzy czy osłona silnika i skrzyni od rezaw plast daje radę? Bo moje ori już na szmelc. Miałem takie i po roku kupiłem używkę ori ,bo tamte powyginały się( nie wiem od czego) i leżą w garażu, Na plus to że są mocne
Karol89 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Europejczyk a panel i wiazka od piotra Już mam schemat [emoji16][emoji16]dzięki za infoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Miałem takie i po roku kupiłem używkę ori ,bo tamte powyginały się( nie wiem od czego) i leżą w garażu, Na plus to że są mocne No to szukam używki ori w takim razie. Dzięki
pajda Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 No to szukam używki ori w takim razie. Dzięki Posiadam na sprzedaż od silnik i skrzynie ory
JawoR36 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 2 godziny temu, szczuraz napisał: to jest PUR ? PUR, nie do pospawania, twardy, ale za to małoelastyczny przez co łatwo pęka.
szczuraz Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 8 godzin temu, JawoR36 napisał: nie do pospawania Żywicą z włóknem kiedyś klientowi robiłem. Dla sztywności wtapiałem pręt. Wszystko do ogarnięcia.
Karol89 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Pytanko zamierzam zamontować oryginalny alarm i zastanawiam się jak działa funkcja odholowania auta jest od tego jakiś sterownik czy na jakiej zasadzie to funkcjonuje [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
JawoR36 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) 22 minuty temu, szczuraz napisał: Żywicą z włóknem kiedyś klientowi robiłem. Dla sztywności wtapiałem pręt. Wszystko do ogarnięcia. Ale pospawac po prostu nie idzie, a do tego kiepsko spasowane, kratki na wkrety a czesc trzeba jeszcze na klej do szyb łapać, a wygląd ala calibra style E36 lub WieśRemiza Style, szczególnie tył. Edytowane 8 Listopada 2017 przez JawoR36
Rekomendowane odpowiedzi