Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam podstawowa wwrsje i mi pokazuje numery na fis

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

@Kowi87 Dzięki mistrzu, przydało się, sam wstawiałem czasami jako przykład zdjęcia z tego hosta i w moich postach była lipa :P teraz chociażby w tym o poduszce skrzyni biegów wyświetlają się poprawnie. Niech każdy sobie zainstaluje tego fixa obowiązkowo ! I powinno to być gdzieś podpięte :thumbup1:

Opublikowano

Koledzy mamy kogoś na forum kto może sprawdzić historię auta po vin? Chodzi mi o A3

Opublikowano

Panowie którymi przyciskami przyciemnić deko ekran RNSE?  (oryginalny soft siedzi)

Opublikowano

14 minut temu, Rabbi napisał:

Panowie którymi przyciskami przyciemnić deko ekran RNSE?  (oryginalny soft siedzi)

Przyciskami nic nie zdziałasz, w liczniku jest czujnik światła 

ale możesz kodowanie zmienić 

w rnse 

IMG_0305.PNG

I chyba w menu rnse było coś 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano

No właśnie chodzi o to w menu

Opublikowano

CAR/SETUP/Display (dolny lewy pod "kołkiem ") i tyle 

Opublikowano
2 godziny temu, WydRos napisał:

CAR/SETUP/Display (dolny lewy pod "kołkiem ") i tyle 

O to chodziło.:thumbup1:

Dzięki:hi:

Opublikowano

Panowie widział ktoś może jakaś A3 2006-2007r. na sprzedaż? Brachol szuka dobrego autka.

Opublikowano

Zarzuci ktos nr zaślepki do fotela recaro bo z S line nie pasuje a gość w ASO jakiś nie kumaty i najlepiej żeby po Vinie dobrać a tłumacze mu że to fotele nie z mojego auta cc94bdf84e6628c9d86242cadb693d3d.jpg

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hi

Ktoś z was kupował na aliexpress dekle do avusów/ s-linów?

Czekam na pakę z deklami z avusa .
Dam Ci znać co warte.
Opublikowano

Panowie wrzucał ktoś inne lusterka zew. do b6/b7 (większe) jak Np z a3lift albo b8? Się zastanawiam czy jest jakaś opcja 

Opublikowano

panowie zna ktoś jakiś patent żeby otworzyć drzwi? zamek mi się chyba zepsul bo ani od środa ani z zewnątrz nie mogę otworzyć drzwi;/ wkladka również nie reaguje jak kluczyk wloze w zamek;/

Opublikowano
10 minut temu, Rafal1988Lodz napisał:

panowie zna ktoś jakiś patent żeby otworzyć drzwi? zamek mi się chyba zepsul bo ani od środa ani z zewnątrz nie mogę otworzyć drzwi;/ wkladka również nie reaguje jak kluczyk wloze w zamek;/

Jak nie masz wkładki w klapie bagażnika to spróbuj przytrzymać otwieranie na pilocie dłużej, powinny się szyby otworzyć 

jedynie wydłubać wkładkę i otworzyć śrubokrętem

Edytowane przez WydRos

Opublikowano

zle może napisałem chodzi mi o drzwi kierowcy ani z zewnątrz ani od srodka nie mogę otworzyć i musze wsiadać od strony pasażera;/

Opublikowano
11 minut temu, Rafal1988Lodz napisał:

zle może napisałem chodzi mi o drzwi kierowcy ani z zewnątrz ani od srodka nie mogę otworzyć i musze wsiadać od strony pasażera;/

Jak słychać ze coś tam się rusza po naciśnięciu to pewnie wyskoczył plastik z zamka i trzeba to czymś pociągnąć 

Ale jest jeszcze jedna opcja, masz pewnie włączona funkcje SAFE która blokuje wewnętrzna klamkę 

podepnij vcds i wejdź w sterownik drzwi 

daj output test albo awaryjne otwieranie drzwi, wystarczy ze jeden sterownik puści, bo są dwa silniczki, i otworzysz z wewnątrz i rozbierzesz tapicerkę do wymiany zamka 

Opublikowano

super dzięki za info.

Opublikowano

Na jednym zagranicznym forum chłopak z 10 minut otwierał i zamykał drzwi przyciskami,kluczykiem i ciągając za klamkę wewnętrzną i zewnętrzną aż w końcu się otworzyło

Reasumując należy z wyczuciem pociągać wewnętrzną klamkę (w obszarze wyczuwalnego oporu) i jednocześnie zamykać i otwierać zamek z kluczyka lub przycisków wewnątrz auta. Takim działaniem mechanicznie popychamy rygiel (ten czerwony na filmiku) który jest zacięty, w momencie otwierania elektrycznego. 

Opublikowano
15 godzin temu, Arturoo napisał:

Hi

Czekam na pakę z deklami z avusa .
Dam Ci znać co warte.

No to zobaczymy :) znaleźć już mi się udało ;) ty masz avusy II czy III? Bo się zastanawiam czy pod dwójki wejdzie hebel 330 z tyłu? :co: