Opublikowano 19 Listopada 20178 l Pany ma ktoś może zwykłą kierę MF i powie czy obsługuje ona odbieranie telefonu po zestawie BT ? czy był inny moduł i inna kiera do tego (z ikonką R/T i telefonem): Może to tylko kwestia kodowania a funkcjonalnośc ta sama ? tylko ikonki na przyciskach inne ? ? ?
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Obsługuje.Kwestia kodowania jak napisałeś. Prawy przycisk na dole pełni funkcję odbierania lewego nie testowałem, ale po kodowaniu na telefon nie zmienia np numerów płyt w zmieniarce.
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Łukasz dzieki za info to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ?
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Łukasz dzieki za info [emoji6] to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery [emoji4] A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ? Tu masz opis modułówhttps://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność
Opublikowano 19 Listopada 20178 l 4 minuty temu, luki19862121 napisał: Tu masz opis modułówhttps://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/ U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisie
Opublikowano 19 Listopada 20178 l a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisieOoooo chyba nie robiłem. Podłącze się jutro zerkne. W chwili obecnej jeśli ja lub ktoś dzwoni wyświetla "TELEFON".
Opublikowano 19 Listopada 20178 l 20 godzin temu, Suli napisał: Cześć wszystkim Koledzy, czy ktoś z Was orientuje się, czy jakakolwiek firma zaproponowała do B6/B7 amortyzatory o zmiennej sile tłumienia? Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne.
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Łukasz wiem, że Q i AA ale mi chodzi właśnie o to czy np ma ktoś z końcówką D i bez problemu łączy się z obecnymi smartfonami ? Nie zależy mi na high...
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Ja fabrycznie miałem moduł D i nie wyświetlał mi kto dzwoni. Nawet numeru, o zczytywaniu i przypisaniu do książki nie wspominając. Zmieniłem na Q i dopiero wtedy zaczęło hulać. Niestety ale D ma na prawdę wyłącznie podstawową funkcjonalność. Tj. odbiera rozmowy. Edytowane 19 Listopada 20178 l przez Suli
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Ale jak to jest on pokazuje nr z telefonu czy z książki z rns ? Bo ja mam zwykły concert i jak to będzie działać jak np ktoś dzwoni ? Pokaże nazwę taką jak w telefonie czy tylko info że dzwoni ?
Opublikowano 19 Listopada 20178 l Mam concert III i pokazuje tak jak mam w telefonie , tylko nie ma polskich znaków
Opublikowano 20 Listopada 20178 l 3 godziny temu, staniek napisał: Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne. Podziękował. A kojarzycie jakieś opinie na temat Koni? Dobre, złe/ szmelc/ sypie się?
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Ogólnie Koni to co najmniej poziom Bilstein'a. Kiedyś czytałem trochę o FSD i opinie zasadniczo były rodzaju "takie se/bez rewelacji". Koni sport są fajne i mają manualną regulację twardości,ale trzeba je demontować do regulacji.
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Opcja fajna, ale mocno kosztowna niestety [emoji20] staniek dzięki za pomoc z montażem IC-ka, audi wypluło 201.5KM i 429NM
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Spoko, nie ma sprawy Ładny wynik, mniej więcej tyle (no może odrobinę więce)j by mnie zadowalało, oczywiście jak w końcu dojdę do etapu mocy w moim gnojowozie Jakie turbo w końcu masz u siebie?