Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi

A Ty się gówno znasz na ortografii.

sorki kolego z ortografii ok ale ty masz nabite 4,333 postów spamu i GÓWNO czaisz temat OOOO

Pomylić się każdy może ja potrafiłem się przyznać do błędu. Pewnie nie czaje nic o audi ale daje dużo spamu .

Zaczekam tylko jak będą lamenty przy wpłatach $$$ i .... nie będę mówił hop :hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jakby tego było mało na alledrogo:facepalm:

no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink:

są i tańsze tylko trzeba myslec głową a nie jajami. Sam tutaj z nudów wrzucałem kilka szt <300 i uwierz mi ze nie starałem sie specjalnie w poszukiwaniach

trzeba szukać i wszystko w dobrej kasie się znajdzie :decayed:

Opublikowano
jakby tego było mało na alledrogo:facepalm:

no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink:

są i tańsze tylko trzeba myslec głową a nie jajami. Sam tutaj z nudów wrzucałem kilka szt <300 i uwierz mi ze nie starałem sie specjalnie w poszukiwaniach

trzeba szukać i wszystko w dobrej kasie się znajdzie :decayed:

No niestety coraz mniej nieświadomych sprzedawców:kwasny: Kilka lat wstecz łatwiej było bo s-line czy s4 elementy były róźnie i często źle kojarzone:naughty:

Opublikowano

wkurwiłem się-idę dalej spać

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Wandej dzięki za cynka :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Prześpij się chłopaki Ci znajdą łowcy okazji :grin:
Opublikowano

Kshyhu87

Nie :decayed:

:grin:

Opublikowano

a ten zderzak od esy jest z pdc i listwą alu??

Opublikowano

Wpisywałem i a4 i s4 i 8e i b6 i bida:thumbdown:

i tutaj się już różnimy bo ja nie muszę nic wpisywać, ba nawet na ten zasrany portal nie musze wchodzić ;) Dodaj do tego kupe wolnego czasu i szybkość reakcji i masz odpowiedź dlaczego 90% okazji nie znajdujesz nawet w wyszukiwarce. Nie liczę błędów popełnianych przez ludzi wystawiających aukcje bo tutaj to czysty przypadek

Opublikowano

Objeba...łem całe all i nic nie było prócz paru s,line pod tdi.

Nara jakby co to dajta,linka :hi:

Opublikowano

jeśli chodzi o jakiś handel częściami-to wiadomo, że jest od tego specjalny dział....Regulamin nie jest obcy zdecydowanej większości z Was....:whistling:

Opublikowano

Objeba...łem całe all i nic nie było prócz paru s,line pod tdi.

Nara jakby co to dajta,linka :hi:

Marcino23 wystawił pobieraj :decayed:

Opublikowano

i tutaj się już różnimy bo ja nie muszę nic wpisywać, ba nawet na ten zasrany portal nie musze wchodzić ;) Dodaj do tego kupe wolnego czasu i szybkość reakcji i masz odpowiedź dlaczego 90% okazji nie znajdujesz nawet w wyszukiwarce. Nie liczę błędów popełnianych przez ludzi wystawiających aukcje bo tutaj to czysty przypadek

oświeć:decayed: Po za tym od b7 podobne są do b6 esek:kwasny:

Opublikowano

e tam podobne, do b6 mają mniej mięsa pod światłami, i ta część szara jest gładka, łatwo odróżnić :decayed:

Opublikowano
e tam podobne, do b6 mają mniej mięsa pod światłami, i ta część szara jest gładka, łatwo odróżnić :decayed:

No i tego przetłoczenia na boku nie mają ale wiesz od esy rzadko się widzi a od b7 pełno:wink:

Opublikowano

a to ciekawe :naughty: ja muszę wejść żeby jakąś okazję złapać, zawsze byłem ciekawy jak to robisz bo potrafisz wyszukać coś fajnego, sam się o tym przekonałem:wink:

Opublikowano

no to największy problem, to może uśpić czujność :grin: dlatego s4 w b7 ma 4 rurki :grin:

Opublikowano

a to ciekawe :naughty: ja muszę wejść żeby jakąś okazję złapać, zawsze byłem ciekawy jak to robisz bo potrafisz wyszukać coś fajnego, sam się o tym przekonałem:wink:

mały hint: skrypty napisane w php albo c# . ew. WebApi, ale to wyższa szkoła jazdy a mi się już nie chce ;)

Ludzie z tego żyją i wykarmiają całe rodziny więc nie łudź się, że ktoś ci da gotowca :wink:

jak ktoś sprytnie zawęzi kryteria wyszukiwania to może zatrudnić bota do wyszukiwania i automatycznych powiadomień na sms/gg/@ whatever, ale i tak ominie ci przynajmniej 70-80% fajnych rzeczy bo po prostu za dużo już się tego namnożyło

pierwszy lepszy z brzegu przykład

AleSpotter - wyszukiwanie allegro i powiadomienia ekspresowe

Opublikowano

mały hint: skrypty napisane w php albo c# . ew. WebApi, ale to wyższa szkoła jazdy a mi się już nie chce ;)

Ludzie z tego żyją i wykarmiają całe rodziny więc nie łudź się, że ktoś ci da gotowca :wink:

jak ktoś sprytnie zawęzi kryteria wyszukiwania to może zatrudnić bota do wyszukiwania i automatycznych powiadomień na sms/gg/@ whatever, ale i tak ominie ci przynajmniej 70-80% fajnych rzeczy bo po prostu za dużo już się tego namnożyło

pierwszy lepszy z brzegu przykład

AleSpotter - wyszukiwanie allegro i powiadomienia ekspresowe

Ło kurfa i dziwić się skąd takie okazjie ludzie trafiają:doh: Zagadam do firmowego informatyka o to:naughty:

Opublikowano

no wyższa szkoła jazdy, jak widzę ale przynajmniej znam jakiś rąbek tajemnicy :wink: Bo wcześniej nie miałem pojęcia na czym to polega :whistling: nie powiem, ciekawe to jest

Opublikowano

szansa zawsze jest, bo w końcu tylko mały odsetek popaprańców napala się na zderzaki S, S-line i inne duperele do A4:decayed:

Ja już się wyleczyłem z tego, mam inne priorytety i czasem tylko dla sportu coś mogę zapuścić lub akurat sam czegoś potrzebuje ;)

Wole dać szansę innym dlatego czasem tutaj coś zarzucę ;)