Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale na tych ledach w nocy nic nie widać

pierwsza opcja DRL-a w aucie, w nocy marne ale dobrze w dzień wyglądały

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w halogenach mam hidy wrzucone wszystko w nocy widać jadąc przez lasy

Opublikowano

to było tylko 7,5w więc nie ma czego wymagać:wink:

Opublikowano

Puma jaką masz barwę hida w halogenach?

Opublikowano

5k

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

znalazłem jeszcze cos takiego,na żywo różnica jest jeszcze większa

z lewej strony zwykła h7, z prawej tania h7 niebieska

image.jpg

---------- Post dopisany at 01:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

image.jpg

Opublikowano

Siema Elyta

Proszę mnie tu głos na Moja Siostrsenice oddać-z góry dzięki Udekoruj pałac

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ----------

zamiast leda ja myślę o 7500k H7 powinno być dobrze

Masz jakiegoś linka?

Opublikowano

Pany drazki i koncowki tylko LEM??Czy może cos innego?? Cena Lema zabija.Prawie tysiak za koncowki i drazki...

Opublikowano
Na module z Proeltec i Ledowych H7

a przesłony ci nie szkoda:wink:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Toż to fiolet :shock3:

Akjam ma w halogenach i jest miodzio a z modułem powinno być gicior

7500K pisze tylko na pudełku, a świecą na biało jak ori 4300K

Opublikowano
Pany drazki i koncowki tylko LEM??Czy może cos innego?? Cena Lema zabija.Prawie tysiak za koncowki i drazki...

Zapodaj MOOG`a:good: Jakość porównywalna:wink: Mam też np febiego 140zł komplet na stronę( drążek + końcówka)

Opublikowano
Siema Elyta

Proszę mnie tu głos na Moja Siostrsenice oddać-z góry dzięki Udekoruj pałac

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ----------

Masz jakiegoś linka?

GPT PLASMA WHITE HID XEN H1 H3 H4 H7 HB3 HB4 7500K (3133546621) - motoAllegro

---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

z tego co kojarzę ho H4mm3R też ma założone w halo, może podpowie które zakładał bo jest tego trochę:wink:

Opublikowano

Zapodaj MOOG`a:good: Jakość porównywalna:wink: Mam też np febiego 140zł komplet na stronę( drążek + końcówka)

Ja też mam Mooga drążki - sześć dyszek sztuka

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Nie działa mi podgrzewanie lusterek. Czy te wtyczki, które się wtyka we wkład są podzielone na + i - i jest ważne w jakiej kolejności je wkładać?

Opublikowano

Jutro jade na wymiana cewek:banan:za free oczywiście w serwisie:naughty:

Opublikowano

Koledzy czy pasek rozrzadu posiada tzw. "date przydatnosci" ?

Wiem , ze to nie chleb czy mieso ale z tego co wiem , ze jezeli sie nie nakreci wymaganego limitu kilometrow kwalifikujacego pasek do wymiany w ciagu chyba 5 lat to i tak trzeba go wymienic :eusathink: ale jak to sie ma do nowego i nie uzywanego paska ?

Pytam gdyz zakupilem nowke sztuke ori Audi/VW pasek rozrzadu z oznaczeniami "Contitech" do Mojego AWXa gdyz stary pasek pek :facepalm: a na ori opakowaniu od nowego paska jest "expire date"- data przydatnosci do 03/2010r.

Pasek jest nowy , nie uzywany , zapakowany orginalnie w pudelku ale do konca nie jestem pewien czy moge go zalozyc i nakreciic na nim 90 tys. km. lub 5 lat ?

Opublikowano
Koledzy czy pasek rozrzadu posiada tzw. "date przydatnosci" ?

Wiem , ze to nie chleb czy mieso ale z tego co wiem , ze jezeli sie nie nakreci wymaganego limitu kilometrow kwalifikujacego pasek do wymiany w ciagu chyba 5 lat to i tak trzeba go wymienic :eusathink: ale jak to sie ma do nowego i nie uzywanego paska ?

Pytam gdyz zakupilem nowke sztuke ori Audi/VW pasek rozrzadu z oznaczeniami "Contitech" do Mojego AWXa gdyz stary pasek pek :facepalm: a na ori opakowaniu od nowego paska jest "expire date"- data przydatnosci do 03/2010r.

Pasek jest nowy , nie uzywany , zapakowany orginalnie w pudelku ale do konca nie jestem pewien czy moge go zalozyc i nakreciic na nim 90 tys. km. lub 5 lat ?

Zanieś im go i niech sobie go wsadzą głęboko w d... Bo jak Ci znowu strzeli to powiedzą że był stary chociaż i tak sam pewnie będziesz robił więc gwarancji nikt na to nie da. Ale lepszy będzie jeśli będzie świeżo zrobiony:good: Ja bym kupił w zwykłym sklepie bo na pewno taniej a towar ten sam:good:

Opublikowano

Ok dzieki kolego Andrzeju tak zrobie a jeszcze jedno jakiej firmy polecacie pasek aby bez zadnych obaw wytrzymal te 90 tys. km.?

DAYCO , CONTITECH czy tez GATES?

Z tego co wiem , nie wiem czy na 100% to prawda to GATES obnizyl limit kilometrow na swoje paski o 20 ts. km. :eusathink: