H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-g67-automotive-268991/#post3498204To ju,,z kupiłem gwint:kwasny: Gość jest nie poważny:thumbdown: A po co sie cackasz w używki? FK AK street na allegro wisi za tysiaka. Masz nowy z gwarancją i wiesz co masz. No faktycznie.. Ale 600zł to nadal nie tysiak:kwasny: trzeba do Hamera jechać upić go i gwint na serię zamienić :decayed::decayed::decayed: :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-g67-automotive-268991/#post3498204To ju,,z kupiłem gwint:kwasny: Gość jest nie poważny:thumbdown: A po co sie cackasz w używki? FK AK street na allegro wisi za tysiaka. Masz nowy z gwarancją i wiesz co masz. No faktycznie.. Ale 600zł to nadal nie tysiak:kwasny: trzeba do Hamera jechać upić go i gwint na serię zamienić :decayed::decayed::decayed: :decayed::decayed: :naughty::naughty: dobry plan nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie jaka słynna nuta leci w klipach ze zlotów ? Nie mogę znaleźć tej jednej piosenki jest tam coś takiego "seeee" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to ta chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-g67-automotive-268991/#post3498204To ju,,z kupiłem gwint:kwasny: Gość jest nie poważny:thumbdown: A po co sie cackasz w używki? FK AK street na allegro wisi za tysiaka. Masz nowy z gwarancją i wiesz co masz. No faktycznie.. Ale 600zł to nadal nie tysiak:kwasny: trzeba do Hamera jechać upić go i gwint na serię zamienić :decayed::decayed::decayed: :decayed::decayed: :naughty::naughty: dobry plan nie Jedź do PUMY on ma KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie jaka słynna nuta leci w klipach ze zlotów ? Nie mogę znaleźć tej jednej piosenki jest tam coś takiego "seeee" Józek to jest kawałek co brzmi jak "seeeee":D:D:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie jaka słynna nuta leci w klipach ze zlotów ? Nie mogę znaleźć tej jednej piosenki jest tam coś takiego "seeee" :polew: Marcin szybko zgadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie śmiać się Edyta Ty to kiedyś na FB wrzucałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pany przekladal ktos maty grzanej kanapy tyl? Trafil mi sie komplet i nie wiem czy do siebie nie wrzucic... Drugie pytanie czy mozna przerzucic pelna elektryke z foteli b7 do foteli b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 masz recaro tył podgrzewany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-g67-automotive-268991/#post3498204To ju,,z kupiłem gwint:kwasny: Gość jest nie poważny:thumbdown: A po co sie cackasz w używki? FK AK street na allegro wisi za tysiaka. Masz nowy z gwarancją i wiesz co masz. No faktycznie.. Ale 600zł to nadal nie tysiak:kwasny: trzeba do Hamera jechać upić go i gwint na serię zamienić :decayed::decayed::decayed: :decayed::decayed: :naughty::naughty: dobry plan no nie Pewno taniej wyjdzie kupić drugi:decayed: Chyba że do PUMY bo słyszałem że on po 3 browarach budzi się rano następnego dnia:bag: MArcin utożsamiasz się z wokalistą Weekendu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to? Nie no Józek zawiodłeś mnie nie znasz hymnu BT:banghead::D:D memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pany przekladal ktos maty grzanej kanapy tyl?Trafil mi sie komplet i nie wiem czy do siebie nie wrzucic... Drugie pytanie czy mozna przerzucic pelna elektryke z foteli b7 do foteli b6? gdzies nawt filmik mam:decayed: elektryki nie przełozysz inne szyny i stelaze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ale go nie było Łukasz o to ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Niee Edytka nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ale go nie było Łukasz o to ci chodziło? pewnie o świnta świnta:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No i co że go nie było ale powinien wiedzieć co się działo w 44A:D:D:D:D:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja to miałam na fejsie :eusathink::eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-g67-automotive-268991/#post3498204To ju,,z kupiłem gwint:kwasny: Gość jest nie poważny:thumbdown: A po co sie cackasz w używki? FK AK street na allegro wisi za tysiaka. Masz nowy z gwarancją i wiesz co masz. No faktycznie.. Ale 600zł to nadal nie tysiak:kwasny: trzeba do Hamera jechać upić go i gwint na serię zamienić :decayed::decayed::decayed: :decayed::decayed: :naughty::naughty: dobry plan no nie Pewno taniej wyjdzie kupić drugi:decayed: Chyba że do PUMY bo słyszałem że on po 3 browarach budzi się rano następnego dnia:bag: MArcin utożsamiasz się z wokalistą Weekendu? :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi