kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Bo jakbyś nie chciała męża przytulić to możesz mnie - nie mam nic przeciwko jaki chętny Czemu nie To co, w sierpniu jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Siemanko rezacze Dzisiaj odkurzanie i trochę wosku na auto:naughty: Może rozbiorę tą nieszczęsną przetwornice:kwasny: Wczoraj reset lekki był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Chce ktoś takiego stickera? bo będę sobie zamawiał, to mogę więcej wziąć, w połowie maja lecę do PL, to bym powysyłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Siema, czy ktos z posiadaczy zawieszenia gwinotwanego moze sie odniesc do komfortu zawiechy 1bv? Duza jest roznica miedzy tymi zawiechami? Chce wlozyc gwint Vogtlanda i nie wiem jakiej taczki sie spodziewac Felgi 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 O ja jebie:shock3::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hmm no może i tak być u mnie kiedyś w okolicy z rok temu mŁoda poszła ze świadkiem do kibla się bzykać młody szukał bo się martwił. Znalazł ich w kibelku świadek zapinał ją od tyłu ona z wrażenia aż zacisnęła. przyjechało pogotowie dać zastrzyk rozluźniający to był cyrk wszyscy widzieli i też 22 koniec weselicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Co Ty pierd....sz:facepalm::polew::polew: to jak takie pieski:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hmm no może i tak być u mnie kiedyś w okolicy z rok temu mŁoda poszła ze świadkiem do kibla się bzykać młody szukał bo się martwił. Znalazł ich w kibelku świadek zapinał ją od tyłu ona z wrażenia aż zacisnęła. przyjechało pogotowie dać zastrzyk rozluźniający to był cyrk wszyscy widzieli i też 22 koniec weselicha Tylko teraz zinterpretuj wyrażenie "zacisnęła" bo u niektórych "zacisnąć" oznacza deadline swoją drogą - miała laska tupet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 poważnie później oboje pojechali do uk bo tutaj nie mieli zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 poważnie później oboje pojechali do uk bo tutaj nie mieli zycia W UK w dużym procencie kończą właśnie takie patologiczne przypadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A Młody jakoś nie narzeka:eusathink::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- Nie gadaj, że to pan młody wyjechał z młodą, bo yebne obiadem w matryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jemu chodzi o Młody z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jemu chodzi o Młody z drogi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jemu chodzi o Młody z drogi no ja też nie, ale planuje wracać jak najszybciej się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201104/1302882153_by_konradoo88_600.jpggrubo o matko z córką ale gość pojechał :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi