Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!

Koledzy a kto z Was bylby w stanie stworzyc dla mnie dokladna rozpiske krok po kroku , kabel po kabelku gdzie i jak podlaczyc potrzebna do zamiany MCE na taki z koncowka "F" i wyslac plikiem na e-maila ??? oczywiscie odplatnie :naughty:

Taki opis naprawde dla LAIKA :doh:

W polandowie bede dopiero w Grudniu a w Sierpniu bede mial duzo wolnego czasu i chcialbym sie zabrac za to , wielki szacun i brawa dla "FrOstyyy"-iego za zamiane MCE w Jego wozidelku ale Ja czytam , czytam i czytam nawet juz do gory nogami lampie sie w ten ekran i naprawde nie kumam :facepalm: tego calego opisu na forum dot. podmiany MCE. Bylby ktos chetny ??? :naughty:

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Oczywiscie chodzi o MCE w B6

Opublikowano

a jeździłeś juz samochodem od kiedy w nim zacząłeś grzebać , samochód wyłapał jakiś błądi dlatego się zapalił esp. Często jest tak że jak się przejdziesz to samo znika. Ja tak miałem ostatnio że przekręciłem kluczyk a nie miałem założonego fotela pasażera , wywaliło błąd poduszki i właśnie esp. Jak podłączyłem fotel i się przejechałem to esp samo zniknęło ale airbaga musiałem usunąć vaginą :wink:

Opublikowano
Witam!

Koledzy a kto z Was bylby w stanie stworzyc dla mnie dokladna rozpiske krok po kroku , kabel po kabelku gdzie i jak podlaczyc potrzebna do zamiany MCE na taki z koncowka "F" i wyslac plikiem na e-maila ??? oczywiscie odplatnie :naughty:

Taki opis naprawde dla LAIKA :doh:

W polandowie bede dopiero w Grudniu a w Sierpniu bede mial duzo wolnego czasu i chcialbym sie zabrac za to , wielki szacun i brawa dla "FrOstyyy"-iego za zamiane MCE w Jego wozidelku ale Ja czytam , czytam i czytam nawet juz do gory nogami lampie sie w ten ekran i naprawde nie kumam :facepalm: tego calego opisu na forum dot. podmiany MCE. Bylby ktos chetny ??? :naughty:

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Oczywiscie chodzi o MCE w B6

przeczytaj od postu 1554 w topiku o mce i napisz na pw czego nie kumasz

Opublikowano

Śpicie? :decayed:

y3e4ajy3.jpg

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

już nie :decayed:

Opublikowano

mniaaam :decayed:

Opublikowano
już się obudziłęm :jerk::jerk:

nie wal tak mocno bo mi na klawiaturę leci :grin::wink:

Opublikowano

:polew::polew:

Tak myślałem że zadziała :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

to chyba Tobie ścieka z węża :naughty:

Opublikowano

to chyba Tobie ścieka z węża :naughty:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

To mu to powiedz jak siedzi obok Ciebie, a nie pisz tu żeby wszyscy wiedzieli że jesteście gejki, chyba że to tak specjalnie :decayed::grin:

Opublikowano

3569_239814699493615_895792725_n.jpg

:hi:

Marcin sorki że nie wpadłem ale tyle stałem w tych jeb.anych korkach ze juz chciałem jak najszybciej do domu. 10h cały powrót:facepalm::facepalm:

Opublikowano

To mu to powiedz jak siedzi obok Ciebie, a nie pisz tu żeby wszyscy wiedzieli że jesteście gejki, chyba że to tak specjalnie :decayed::grin:

łachacha :grin::grin: nie wiem jak jest mnie w każdym bądź razie dupsko nie boli :wink:

i gardło też :grin::grin:

Opublikowano

no bo masz dzień przerwy akurat, jeden dzień on, potem on się kuruje a ty bierzesz itp itd:decayed:

Opublikowano
no bo masz dzień przerwy akurat, jeden dzień on, potem on się kuruje a ty bierzesz itp itd:decayed:

To że Ty tak masz z kumplami z piaskownicy to nie znaczy że każdy tak musi mieć :polew::polew:

Opublikowano

A jak tylko ja taki undercover :grin:

Tapnięte z SGS III