miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ...tam u góry w rozwijaku po kliknięciu z obrazek mojej furki , nic się nie dzieje , czy mógł by to ktoś poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ...tam u góry w rozwijaku po kliknięciu z obrazek mojej furki , nic się nie dzieje , czy mógł by to ktoś poprawić zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 czeba mieć body pomodzone do dywizjonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no i gra muzyka , można iść spać dobranoc wszystkim ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ---------- czeba mieć body pomodzone do dywizjonu ? Warunkiem przystąpienia do B6 DIVISIONU , jest: - AUDI A4 (S4) B6 nie może być serią (różnice mają być widoczne zarówno we wnętrzu jak i na zewnątrz) - posiadanie tematu w Dziale "Moja A4 - Audi A4 B6" , - dokładny opis wyposazenia autka z modyfikacjami i fotkami , - plany modów , - ogólna aprobata komisji B6 DIVISION w składzie : ( wrclaguna , Bart-S, Domin79, Mlody_z_drogi, Artur82) , - wysłanie chęci przyłączenia na adres mailowy (poniżej), ze zdjęciem auta (które ma być w miniaturce), linkiem do niego swojego tematu oraz nick z forum w temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to wiem ale patrząc na Was wszystkich to mam mało pomodzone i wstyd nawet wysłać zgłoszenie http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-czarnuch-slo-rs4-bixy-nowe-foto-13-str-254944/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wyślij, my zdecydujemy Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Panowie mam zamiast kata do 1,8T na dwie sondy (nie pamietam jak to sie nazywa) nówka szt, oraz kiere b7 kremową z multifunkcją, kosz 1 din, włącznik swiateł do regeneracji bez auto, listwy progowe chrom kpl avant, esp szufladka, uchwyt na kubek stan dobry. taśma do multifunkcyjnej kiery, manetki zwykłe bez tempomatu, wszystko za połowe ceny Nabazgrałem tutaj bo tylko w tym Wątku zaglada najwiecej posiadaczy b6, a ja swego czasu rezałem i troche mi pozostawało gratów w garazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak masz ceny okazjonalne to wrzuc to do dzialu sprzedam i napewno cos sprzedaz, chociaz np kosza din I to malo kto potrzebuje, ale jak za browarka puscisz to moze ktos skusi sie, kto akurat goni auto do zyda i odzyskuje co sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja to bym potrzebował listwy na progi ale takie listwy które zakrywają te śruby od progów (przy demontażu plastik był już zbutwialy i zaczepy plastikowe od tych listewek poszly sie ... )i nigdzie nie potrafię znalez... Jakby ktoś miał proszę dać znać Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kup ori nowki cena ok 40 pln. Siema Elitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jeżeli tak jak mówisz tylko 40 zl to zamówię dzięki Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Siema Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Sirma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Fantowski skoro Młody_z_drogi obiecał to w takim razie...... WITAMY W DIVISIONIE!! Dziękuje za przyjęcie mnie do grona porezanych miłego dnia wszystkim życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 :polew::polew::polew::nabijasie::nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Panowie od czego mogę założyć taki ładny metalowy włącznik od świateł? I od czego są guziki do szyb te nowsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi